Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Ontdek de magie van Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World met de Disney expert
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontdek de magie van Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World met de Disney expert
09/11/2015

Ontdek de magie van Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World met de Disney expert

Welkom bij dé specialist voor reizen naar Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Op onze nieuwe website ontdek je alle ins en outs van de parken, de schepen, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden voor iedere Disney bestemming. Laat je informeren en start je magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf.


DiscoverTheMagic.nl is een intermediair voor aanbiedingen, arrangementen, hotels, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Wij zijn Disney experts met veel ervaring en delen deze informatie graag zonder dure telefoonnummers of lange wachttijden. Daarnaast lees je het laatste nieuws, discussieer je mee op ons forum en profiteer je van een complete gids voor alle Disney bestemmingen.

Op 12 april 2012, de dag dat Disneyland Parijs precies 20 jaar bestond, zijn wij begonnen met het aanbieden van reizen naar Disneyland Parijs en sindsdien uitgegroeid tot een belangrijker speler op de markt voor Disney aanbiedingen. Sinds november 2015 hebben wij een compleet nieuwe website gelanceerd met een flinke uitbreiding van ons aanbod. Naast Disneyland Parijs, bieden wij nu ook reizen aan met de Disney Cruise Line en naar het grootste Disney resort ter wereld: Walt Disney World in Florida, inclusief Nederlandstalige informatie, nieuws en aanbiedingen.


Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het grootste entertainment resort van Europa en bestaat onder andere uit twee themaparken waar de magie van Disney tot leven komt. Ontdek een wereld vol sprookjes, cowboys, avonturiers en ontdekkingsreizigers in het Disneyland Park, neem een kijkje achter de schermen van Hollywood in het Walt Disney Studios Park of bezoek het entertainment district Disney Village, waar tot in de late uurtjes gedineerd, gedronken en geshopt kan worden.

Bekijk het overzicht van alle aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs.


Disney Cruise Line

All aboard! De magie van Disney is niet alleen terug te vinden in de themaparken op het vasteland. Ook op zee gaat het sprookje verder. Kom aan boord van de Disney Cruise Line en ontdek hoe Mickey en z’n vriendjes een avontuur beleven op het water. 

Bekijk het overzicht van alle aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel bij Disney Cruise Line.


Walt Disney World

Walt Disney World is het grootste entertainment resort ter wereld en bestaat onder andere uit vier themaparken waar de magie van Disney tot leven komt. Het oudste en meest bekende park is Magic Kingdom, bestaande uit het sprookjeskasteel van Cinderella met daaromheen diverse gethematiseerde landen. Epcot geeft je een blik in de toekomst en neemt je mee op reis naar culturen over de hele wereld, terwijl de grootste sterren uit de filmwereld te zien zijn in Disney’s Hollywood Studios. Als laatste park ontdek je het magische dierenrijk van Disney’s Animal Kingdom. Daarnaast bevat het resort ook nog het grote entertainment district Disney Springs, waar tot in de late uurtjes gedineerd, gedronken en geshopt kan worden. 

Bekijk het overzicht van alle aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel in Walt Disney World.


Contact

DiscoverTheMagic.nl staat iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en laat je adviseren door de Disney expert.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen