Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)
Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)
10/12/2015

Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)

Jaarkaarthouders van Disneyland Parijs ontvangen 4 keer per jaar het Envie de + magazine met de laatste nieuwe aanbiedingen, kortingen en voordelen. Het magazine is echter alleen in het Frans beschikbaar. Ontdek alle jaarkaartacties in onze Nederlandse vertaling van het actuele Envie de + magazine.


Aanbiedingen

Het Envie de + magazine nummer 40 staat in het teken van het entertainment en de nieuwe shows die onder andere tijdens de seizoenen zien zijn in het Disneyland Park: Disney's Halloween Festival, Disney's Betoverende Kerst, Frozen Sing-along show en Jedi Training Academy. Naast deze informatieve artikelen, worden er de volgende aanbiedingen vermeld:

 

PhotoPass+

Alle jaarkaarthouders ontvangen 10% korting (Classic, Fantasy) of 20% korting (Dream) op de aanschaf van Disney PhotoPass+, waarbij je één kaart ontvangt om de foto’s van PhotoPass fotografen op slaan bij officiële meet & greet locaties en attracties met een fotosysteem.
PhotoPass+ voor jaarkaarthouders is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop (de reguliere PhotoPass+ is 10 dagen geldig). De kaart is verkrijgbaar bij de PhotoPass servicepunten, zoals New Century Notions: Flora’s Unique Boutique in het Disneyland Park.
 

PanoraMagique

Alle jaarkaarthouders ontvangen 15% korting (Classic, Fantasy) of 25% korting (Dream) op een vlucht voor maximaal 5 personen met PanoraMagique in Disney Village. De korting wordt verleend op vertoon van een geldige jaarkaart en is beschikbaar t/m 31 maart 2017. Korting is ook geldig op de speciale kinderprijs voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis toegang voor kinderen tot 3 jaar.

 

 

Hotels

Alle jaarkaarthouders ontvangen tot 25% korting (Classic, Fantasy) of tot 35% korting (Dream) op overnachtingen in de Disney hotels middels een ‘room only’ boeking (overnachting zonder toegangstickets). Daarnaast krijgen Dream jaarkaarthouders op bepaalde aankomstdata t/m 23 maart 2016 tot 60% korting op overnachtingen in de Disney hotels. Niet geldig voor kamers op de club level niveaus, Premium Plus blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch en suites in de Disney hotels. Kamers met korting zijn beperkt beschikbaar en alleen te boeken via de Disney reserveringslijn.

 

 

Bring a Friend

Alle jaarkaarthouders kunnen in de periode van 4 januari t/m 16 maart 2016 voor maximaal 5 vrienden per week een 'Bring a Friend' dagkaart (2 parken) aanschaffen voor €35 per stuk. Een week loopt van maandag t/m zondag en gedurende de hele actieperiode mogen er maximaal 20 tickets worden aangeschaft. Niet geldig op de dag van aanschaf van de jaarkaart of met een tijdelijke jaarkaart.


Aanbiedingen hotels

Als jaarkaarthouder hoef je geen toegangstickets meer voor de parken aan te schaffen, waardoor je een voordelige 'room only' reservering kunt maken in alle hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs.


Magazine

Het magazine is beschikbaar voor alle jaarkaarthouders, maar ervaring leert dat internationale klanten de papieren versie zelden of nooit ontvangen. Disney is op de hoogte van dit probleem, maar voorlopig is hier niets aan te doen. Download het magazine digitaal via onderstaande link. Dit artikel wordt aangepast zodra er nieuwe jaarkaartacties beschikbaar komen.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen