Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line introduceert nieuwe routes en komt in mei 2017 naar Nederland
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line introduceert nieuwe routes en komt in mei 2017 naar Nederland
25/04/2016

Disney Cruise Line introduceert nieuwe routes en komt in mei 2017 naar Nederland

Disney heeft nieuwe routes voor de Disney Cruise Line aangekondigd. In 2017 zullen de schepen van Disney nieuwe routes maken door de Caribbean, Alaska en Europa. En het mooie is: Disney Cruise Line zal ook onze hoofdstad bezoeken!


Disney Cruise Line voor het eerst in Nederland

Vanaf voorjaar 2017 zal de Disney Cruise Line ons land aan doen. De Disney Magic zal gaan aanmeren in de haven van Amsterdam tijdens een 15-daagse cruise van Port Canaveral naar Kopenhagen. Het schip zal op 13 mei 2017 vertrekken en hierbij zal het een stop maken in Amsterdam en Portland in Engeland. Hierdoor zullen de gasten kunnen genieten van zowel Stonehenge, als de mooie Amsterdamse grachten. Wil je de Disney Magic van dichtbij zien? Kom dan 25 mei 2017 naar de haven van Amsterdam om het schip te aanschouwen.

Naast deze cruise, zal er ook in Amsterdam worden aangemeerd tijdens een 10-daagse cruise door Noord-Europa, die van Kopenhagen naar Dover zal varen. Tijdens deze cruise zullen ook nog enkele andere Europese steden bezocht kunnen worden, waaronder Stockholm, Helsinki, Tallinn, St. Petersburg en Berlijn. Hierdoor kun je met de Disney Cruise Line volgend jaar voor het eerst naar Amsterdam reizen. Of als je de Disney Magic alleen wilt bekijken, dan kan dat volgend jaar ook hier in Nederland.


Nieuwe routes in de Caribbean en Alaska

Naast de Europese routes heeft Disney ook nieuwe routes in de Caribbean en Alaska. Voor de route naar Alaska zal de Disney Wonder vanuit Vancouver langs de fjorden en gletsjers in Alaska varen. Een van de hoogtepunten van de trip is Glacier National Park, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat en Hubbard Glacier, de grootste drijvende gletsjer van Noord-Amerika.

In de Caribbean zal de Disney Fantasy een cruise maken door het zuidelijke deel. Hierbij zullen de gasten van de Disney Cruise Line een bezoekje kunnen brengen aan de eilanden Aruba, Barbados, Martinique, St.Kitts, Tortola, Curaçao en Disney’s privé-eiland Castaway Cay. Met de Disney Dream kun je speciale cruises maken die een langere stop (twee dagen i.p.v. één dag) op Castaway Cay maken. Hierdoor kun je nog langer genieten van de activiteiten die er te doen zijn op dit paradijselijke Disney-eiland. Klik hier en lees ons artikel over Castaway Cay en haar geheimen.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015