Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe avondshow 'Disney Illuminations' tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe avondshow 'Disney Illuminations' tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Paris
14/02/2017

Nieuwe avondshow 'Disney Illuminations' tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Paris

Speciaal voor de 25e verjaardag krijgt Disneyland Parijs in het voorjaar van 2017 een gloednieuwe avondshow. Disney Illuminations is de opvolger van Disney Dreams met nieuwe projecties, nieuwe scenes, nieuwe technologieën en groter vuurwerk. De avondshow is vanaf 26 maart 2017 dagelijks te zien in het Disneyland Park.


Disney Illuminations is gebaseerd op de avondshow 'Ignite the Dream' uit Shanghai Disneyland waarbij Mickey de hoofdrol krijgt en bezoekers meeneemt op een reis door vele Disney films. Niet alleen klassieke animatiefilms zullen worden gebruikt, ook live action films als Beauty and the Beast (versie uit 2017), Star Wars en Pirates of the Caribbean passeren de revue. Mickey zal de show openen, begeleiden en sluiten, net als Peter Pan bij Disney Dreams.

Populaire films als The Lion King, Finding Nemo, The Little Mermaid en Frozen zullen allemaal te zien zijn tijdens de nieuwe show. Alle bestaande apparatuur van Dreams zal tevens worden ge-upgrade en gebruikt voor de nieuwe show, zoals nieuwe projectoren en nieuwe LED verlichting in de fonteinen. Naast de vernieuwde scenes en upgrades die Dreams de afgelopen jaren al heeft gekregen, wordt Illuminations de eerste versie die compleet opnieuw is gemaakt met een andere verhaallijn en een breed scala aan Disney films.

Bekijk de eerste beelden van een animatietest op een schaalmodel van het kasteel met de openingsscène van Disney Illuminations, inclusief de nieuwe themesong en de Engelstalige intro. Deze test is alleen voor de animatie op het kasteel en bevat nog geen extra effecten, zoals de fonteinen en vuurwerk. In de tweede video is het eindresultaat te zien tijdens de korte sneak-peak van Steve Davison, eindverantwoordelijke van de nieuwe show en tevens Executive Parades & Spectaculars bij Walt Disney Imagineering.


25e verjaardag

Disney Illuminations zal vanaf 26 maart 2017 dagelijks te zien zijn in het Disneyland Park. Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, nieuwe shows met Mickey en de prinsessen en de nieuwe parade Disney Stars on Parade.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen