Disneyland Paris    |    Nieuws    |    La Cabane des Robinson in Adventure Isle ziet er weer prachtig uit na grondige renovatie
La Cabane des Robinson in Adventure Isle ziet er weer prachtig uit na grondige renovatie
10/09/2016

La Cabane des Robinson in Adventure Isle ziet er weer prachtig uit na grondige renovatie

Adventure Isle in het Disneyland Park is sinds dit weekend weer open na een grondige renovatie van 8 maanden. Tijdens deze periode werd o.a. La Cabane des Robinson volledig gerestaureerd met vernieuwde trappen en scenes. Daarnaast werden alle vloeren, watervallen, bruggen en grotten rondom de boom hersteld of vernieuwd en kreeg het pirantenschip een opknapbeurt. Neem een rondleiding door het vernieuwde gebied in Adventureland.


Begin dit jaar besloot Disney om Adventure Isle in z'n geheel te sluiten voor een langdurige renovatie. Allereerst was La Cabane des Robinson aan de beurt. Deze 27 meter hoge kunstmatige boom is het middelpunt van Adventureland en verteld het bekend verhaal over de gestrande familie Robinson. De boom is inmiddels compleet gerenoveerd met nieuwe trappen, nieuwe decorstukken voor de verschillende scenes in de boomhut, nieuwe LED verlichting en herstelde watersystemen op en rondom de attractie.

Even verderop is Skull Rock opnieuw geverfd en voorzien van nieuwe LED verlichting. De watervallen uit de 'mond' van de schedel zijn hersteld en ook alle rotsen aan het strand hebben een verfbeurt gekregen. Daarnaast zijn de achtergelegen grotten vernieuwd met speciale toegang voor mindervalide bezoekers waarbij tevens alle scenes hersteld zijn.

Het netwerk van bruggen, paden en pondjes rondom Adventure Isle is ook onder handen genomen. De touwen en planken bij de bruggen zijn allemaal vervangen en vegetatie is teruggebracht naar het niveau van 1992. Daarnaast zijn de grotere wandelpaden voorzien van een natuurlijke afrastering met stenen, vergelijkbaar met de gerenoveerde vloeren aan de overzijde bij Adventureland Bazaar.

Als laatste heeft ook het piratenschip van Captain Hook een opknapbeurt gekregen, waarbij de buitenzijde opnieuw is geverfd en decoratieve elementen op het schip zijn vernieuwd. Het schip is inmiddels weer toegankelijk voor het publiek. Het naastgelegen speeltuintje La Plage des Pirates is eveneens vernieuwd waar jonge piraten lekker kunnen uitrazen. 

Foto's: DisneylandBerry, ED92; Video: DLP Welcome


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen