Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Neem een kijkje achter de schermen bij de shows en attracties van Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Neem een kijkje achter de schermen bij de shows en attracties van Disneyland Paris
29/11/2016

Neem een kijkje achter de schermen bij de shows en attracties van Disneyland Paris

Sinds 1992 zorgt Disneyland Parijs ervoor dat bezoekers echt het gevoel krijgen in een sprookjesachtige wereld terecht te zijn gekomen, maar hoe wordt de 'magie' nu eigenlijk gemaakt? Zo'n 15.000 cast members brengen dag én nacht de magie tot leven, want ook na sluiting van de parken gaat het werk gewoon door. Neem een kijkje achter de schermen in diverse documentaires over het resort.


Channel 5

Op 15 april 2012 zond de Britse tv-zender Channel 5 een lange documentaire uit over de ontwikkeling van het nieuwe entertainment voor de 20ste verjaardag van Disneyland Parijs. Tijdens deze 22 minuten durende documentaire nemen we een kijkje achter de schermen bij de spectaculaire avondshow Disney Dreams! met de Show Director, Steve Davison en bij de Disney Magic on Parade! met Show Director, Emmanuel Lenormand.


TMC

Op 10 december 2014 zond de Franse tv-zender TMC een lange documentaire uit over het nieuwe kerstseizoen in Disneyland Parijs. Tijdens deze 1,5 uur durende documentaire komt van alles aanbod, zoals o.a. het werk van de Guest Flow medewerkers, de repetities van de dansers en performers, het ontwerpen en maken van kostuums, het klaarmaken van gerechten in de restaurants, de bevoorrading van winkels en nachtelijke inspecties van attracties.


C8

Op 19 april 2017 zond de Franse tv-zender C8 een documentaire uit over lancering van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs. Tijdens deze ruim 1,5 uur durende documentaire wordt er o.a. een kijkje genomen bij de premières van Disney Stars on Parade, de twee nieuwe shows op de Royal Castle Stage, de festiviteiten rondom de start van de 25e verjaardag eind maart 2017, de geschiedenis van Disneyland Parijs en het leven van Walt Disney.


Travel Channel

In 2004 zond de tv-zender Travel Channel een documentaire uit over de opening van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Tijdens deze 45 minuten durende documentaire wordt er o.a. een kijkje genomen bij Rock 'n' Roller Coaster, de stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular en de Studio Tram Tour.


Nachtdienst

In de zomer van 2013 werden diverse fansites door Disney uitgenodigd om een nacht mee te lopen met de cast members van de nachtdienst. Tijdens deze 17 minuten durende documentaire neemt DLP Welcome je o.a. mee naar de regiekamer van de Disney Dreams! avondshow, waar alle effecten worden getest en de projecties op het kasteel worden gekalibreerd en inspecteren de technische medewerkers enkele attracties en shows, zoals RC Racer en Moteurs... Action! Stunt Show Spectaculair.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen