Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe souvenirs, unieke popcorn en snacks voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe souvenirs, unieke popcorn en snacks voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris
24/03/2017

Nieuwe souvenirs, unieke popcorn en snacks voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris

Ter ere van de 25e verjaardag van Disneyland Paris zijn er exclusieve souvenirs verkrijgbaar in de restaurants en kraampjes van de parken. Zo zijn er speciale drank- en popcornbekers, rietjes en trommels te koop, maar ook exclusieve blauwe popcorn en unieke cola flesjes met het logo van Disneyland.


Wat is nu leuker dan lekker genieten van een heerlijk drankje of een smakelijke snack in een unieke Disney verpakking. Voor de 25e verjaardag zijn er weer hele mooie souvenirs verkrijgbaar, zoals een thermobeker voor koude of warme dranken (€10,99), speciale rietjes met Disney figuren (€4,99) of een echte Mickey trommel (€9,99) bij Café Hyperion in het Disneyland Park. Daarnaast is er unieke blauwe popcorn te koop in de kraampjes op Central Plaza met bijpassende beker.

Coca Cola is al sinds 1992 partner van Disney en ter ere van de 25e verjaardag hebben zij speciale flesjes ontworpen voor de reguliere en Zero cola (€3,99) en tevens een gelimiteerde collector's set met doos (€35).

Bij Boardwalk Candy Palace zijn verder unieke snacks te vinden voor de 25e verjaardag. Geniet van een heerlijk Mickey koekje of een Minnie cupcake in diverse smaken, waaronder eentje met Nutella.

Op Central Plaza zijn tevens nieuwe Star Wars popcorn bekers te koop, zoals het hoofd van Chewbacce of een Stormtrooper (€13,99 zonder popcorn of €14,99 met popcorn) en een TIE Fighter (€18,99 zonder popcorn of €19,99 met popcorn).

Foto's: ED92 & Hello Disneyland


25e verjaardag

De souvenirs voor de 25e verjaardag zijn o.a. te koop bij Café Hyperion en de kraampjes op Central Plaza in het Disneyland Park. Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Parijs zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, nieuwe shows met Mickey en de prinsessen, de nieuwe parade Disney Stars on Parade met vuurspuwende draak en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen