Disneyland Paris    |    Nieuws    |    'Talking Mickey' met nieuwe look voor het eerst te zien en te horen in Disneyland Paris
'Talking Mickey' met nieuwe look voor het eerst te zien en te horen in Disneyland Paris
28/06/2016

'Talking Mickey' met nieuwe look voor het eerst te zien en te horen in Disneyland Paris

Vanaf 2 juli zal 'Talking Mickey' voor het eerst te zien zijn in Disneyland Parijs. De 'pratende Mickey' begroet zijn fans al in de Amerikaanse Disney resorts en wordt daar gebruikt in diverse shows. Met de première van 'Mickey and the Magician' in het Walt Disney Studios Park komt hij ook naar Parijs in de nieuwe look die tijdens de opening van Shanghai Disneyland werd gepresenteert.


Sinds 2013 is 'Talking Mickey' te zien in Magic Kingdom (Walt Disney World). Mickey beweegt hier zijn mond en ogen en kan een gesprek aangaan met bezoekers, vergelijkbaar met face characters zoals prinsen en prinsessen. De gesprekken volgen standaard verhaallijnen, maar zorgen voor nieuwe interactie met Disney's bekendste muis. Bekijk een ontmoeting met Magician Mickey in onderstaande video.

Sinds 2017 is Disney begonnen met het testen van de nieuwste generatie meet & greet met een sprekende Mickey, Minnie én Donald in Disney California Adventure (Disneyland Resort). De ontmoeting vindt plaats in de buitenlucht en de figuren gaan niet alleen de interactie aan met de gasten, maar ook met elkaar. Bekijk de video:

Vanwege de vele verschillende talen van bezoekers in Disneyland Parijs, is deze techniek hier nog niet ingevoerd, maar daar komt vanaf 2 juli verandering in. Tijdens de première van de nieuwe show 'Mickey and the Magician' zal pratende Mickey voor het eerst in Parijs te zien zijn. Daarnaast zal Mickey zijn vernieuwde look laten zien, die op 16 juni tijdens de opening van Shanghai Disneyland werd gepresenteert. Vanaf medio januari 2017, vlak voor de start van de 25ste verjaardag in maart, zullen Mickey en Minnie hun nieuwe look ook laten zien tijdens ontmoetingen met bezoekers en in de parade.

Foto's: Daily Disneyland & InsideDLParis

De toevoeging van 'Talking Mickey' aan de nieuwe show in het Walt Disney Studios Park wordt gezien als eerste stap. In de toekomst is het de bedoeling dat deze Mickey ook ontmoetingen met bezoekers gaat verzorgen bij Meet Mickey Mouse in het Disneyland Park, waarschijnlijk in twee verschillende talen (Frans en Engels). Voorlopig is de pratende Mickey dus alleen te zien tijdens de nieuwe show 'Mickey and the Magician'.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen