Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line
Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line
26/08/2019

Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line

Disney Cruise Line gaat uitbreiden met maar liefst drie nieuwe cruiseschepen. Het eerste schip uit de nieuwe 'Triton' klasse krijgt de naam Disney Wish en zal in zomer 2022 gereed zijn met cruises vanaf 14 juli 2022. Daarnaast bouwt Disney een tweede privé-eiland in de Bahamas, genaamd Lighthouse Point, met oplevering in zomer 2024.


Disney Wish

In 2016 werd voor het eerst aangekondigd dat er nieuwe Disney schepen gebouwd zouden worden. Tijdens D23 in 2019 en een recente virtuele presentatie in 2021 werden meer details bekend gemaakt over de oplevering van het eerste nieuwe schip. De Disney Wish weegt 140.000 ton en krijgt 1250 accommodaties voor gasten. Het schip wordt daardoor iets groter dan de 'huidige nieuwe generatie' schepen Disney Fantasy en Disney Dream.


Grand Hall

Het atrium (genaamd Grand Hall) krijgt een sprookjes thema en beslaat 3 verdiepingen. Het design is geïnspireerd op de Disney prinsessen met elegante trappen en betoverende decoratie. De hal staat symbool voor het 'Disney kasteel op het water'.


Accommodaties

De nieuwe hutten (Staterooms) zijn ruim opgezet en voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het lichte design met enkele hout elementen is geschikt voor ieder gezelschap. De meeste kamers hebben zicht op zee (Ocean View).


Restaurants & Entertainment

Het schip zit vol met magie, zoals betoverende restaurants (van o.a. Frozen, Hollywood uit de jaren '30 en Marvel), unieke bars (waaronder een exclusieve Star Wars lounge voor volwassenen), de nieuwste generatie kids clubs met interactieve belevenissen en maar liefst twee grote theaters op twee verdiepingen.


Adult Only

De Disney Wish krijgt de grootste 'adult only' secties van alle Disney schepen met zwemfaciliteiten, restaurants, bars, lounges, salons voor zowel vrouwen (beauty salon), als mannen (barber shop) en (outdoor) wellness.


AquaMouse

Uiteraard mag een unieke waterattractie niet ontbreken op Disney's nieuwste schip. Op het bovenste dek is de AquaMouse te vinden; Disney's eerste gethematiseerde water coaster. Captain Minnie is klaar voor de eerste reis met de Disney Wish op 14 juli 2022.


Lighthouse Point

Gasten van Disney Cruise Line in het Caribisch gebied krijgen één of twee dagen toegang tot Disney's privé-eiland Castaway Cay. In 2024 opent Disney haar tweede eiland in de Bahamas onder de naam Lighthouse Point waar exclusieve stranden, restaurants, bar en activiteiten beschikbaar zijn voor cruisegasten.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015