Avondhappenings jaarkaarthouders (AP Nights)

Sinds dit jaar is Disneyland Paris gestart met speciale avondhappenings voor bepaalde jaarkaarthouders. Tijdens deze 'AP Nights' krijgen kaarthouders (+ vrienden) toegang tot het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park met uniek entertainment, shows, attracties en ontmoetingen met Disney figuren.

Sinds voorjaar 2018 zijn de volgende avondhappenings georganiseerd: Tower of Terror Party (zie ons verslag: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/speciale-tower-of-terror-party-infinity-disneyland-paris), Marvel Night en 25th Anniversary Grand Final (zie ons verslag: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/finale-25e-verjaardag-studios-park-disneyland-paris).

Op 6 december aanstaande staat de vierde avond op de planning ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse met de Mouse Party in het Disneyland Park. Tickets zijn telefonisch via de Disney reserveringslijn te bestellen. Meer informatie: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/jaarkaarten-paris.

Reacties

 • november 2018 aangepast
  Hoi allemaal,

  Oproep: Zijn er jaarkaarthouders op 6 december aanwezig tijdens de Mouse Party in het Disneyland Park die ons kunnen voorzien van 2 extra tickets voor de avondhappening? Iedere jaarkaarthouder mag namelijk 2 extra tickets bestellen. Stuur mij even een privébericht als je wilt helpen. Alvast dank!

  Groetjes,
  Lars
 • Hallo,

  ik heb gelezen dat er op 13 september van 10 uur 's avonds tot 3 uur 's nachts de Characters Night is.
  Dit is een speciaal evenement voor Magic Plus en Infinity jaarpas houders.
  Morgen om 11 uur 's ochtends gaan de kaarten in de verkoop, deze zullen €45 per persoon zijn.
  Ik weet dat er meer karakter ontmoetingen mogelijk zijn deze avond, ik had gehoord meer dan 100 karakters??
  Maar zijn er Photopass fotografen aanwezig op de event?
  En heeft iemand meer info over dit event?
  Het lijkt mij heel leuk om te gaan alleen al voor de karakters, maar het is toch €45 pp terwijl de jaarkaart al betaald is.
  Heeft iemand meer info, en is het het geld waard (naar jouw mening)?

  Groetjes,
  Femke
 • Hoi @femke11 ,

  Op dit moment is er niet meer informatie beschikbaar dan alleen de datum, tijd en het feit dat er meer dan 100 Disney figuren aanwezig zullen zijn inclusief een afsluitende show op Central Plaza. Zodra wij meer informatie ontvangen, plaatsen wij dat op de Jaarkaarten pagina (https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/jaarkaarten-paris) en via social media.

  Groetjes,
  Lars
 • Wij hebben ook een magic plus. Is er ergens een kalender beschikbaar voor deze speciale events?
  We hebben al wat gemist zo te zien...
 • Helaas niet. Af en toe stuurt DLP wel mailtjes naar jaarkaarthouders maar zelf deze site, Facebook en Twitter bijhouden is wel aan te raden....
 • Ah, thanks. Bij gebrek aan Facebook, Twitter, Instagram en weet ik al niet....valt er binnenkort wat te doen aan avondhappenings? Behalve dan de 13de, die is al eventjes uitverkocht 😅
 • Hoi @Meara ,

  Alle komende avondhappenings (bekendgemaakt door Disney) staan vermeld op onze Jaarkaarten pagina onder het kopje 'Avondhappenings': https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/jaarkaarten-paris.

  Groetjes,
  Lars
 • @Lars / @Meara ik vind de info uit dit forum en de nieuwsbrief zo compleet en overzichtelijk dat ik gestopt ben met het volgen van de info elders. Ook geen sociale media.

  Enige dat we wel eens doen zijn YouTube filmpjes kijken en wat notities bijhouden van nuttige info.

  Dus bij gebrek aan een ‘like’ knop: complimenten aan iedereen die dit mede mogelijk maakt!
 • Hoi @Macamba ,

  Wat een complimenten! Hartelijk dank! Het forum wordt echter niet alleen door ons gemaakt, maar vooral ook door jullie. Samen maken we er een magische plek van. Dankjewel!

  Groetjes,
  Lars
 • Lars zei:

  Hoi @Meara ,

  Alle komende avondhappenings (bekendgemaakt door Disney) staan vermeld op onze Jaarkaarten pagina onder het kopje 'Avondhappenings': https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/jaarkaarten-paris.

  Groetjes,
  Lars

  Gevonden! Top en bedankt, ik ga dit vaker in de gaten houden.

 • In maart is er weer een happening, zag ik. Eindelijk een moment dat ik ook zou kunnen.
  Nu vroeg ik me af of we een kaartje moeten kopen voor mijn moeder, zij gaat altijd als de begeleider van mijn vader gratis mee het park in, maar kan dit dan ook bij zo’n happening?
 • Dat is een goede vraag, @larissavanbuul . Misschien weet @Hugo dit?
 • Hoi @larissavanbuul en @Lars ,

  Dit kon wel tijdens het Oud&Nieuw-feest, dus ik zou denken dat dat wel kan, maar 100% zeker weten doe ik het niet.
 • Enig idee waar ik dit na zou kunnen vragen?
  Hugo zei:

  Hoi @larissavanbuul en @Lars ,

  Dit kon wel tijdens het Oud&Nieuw-feest, dus ik zou denken dat dat wel kan, maar 100% zeker weten doe ik het niet.

 • Als je nog in het park bent of komt: bij City Hall.
 • Helaas kom ik pas weer in februari in het park, denk dat de tickets dan al uitverkocht zijn.
  Hugo zei:

  Als je nog in het park bent of komt: bij City Hall.

 • Dan zou ik even met de Disney reserveringslijn bellen, @larissavanbuul . Neem aan dat zij dit ook zouden moeten weten.
 • Hoi hoi, het event van 13 maart is geannuleerd, maar wij hebben het geld nog niet terug. We hebben betaald via Paypal, maar weten dus niet waar we moeten zijn om het geld terug te krijgen. Iemand hier tips voor? Groetjes Larissa
 • Hoi @larissavanbuul ,

  Het kan even duren voordat je het geld terugkrijgt. Gasten met verblijven en reguliere tickets krijgen voorrang met de terugbetaling. Je ontvangt het bedrag via dezelfde betaalmethode terug als dat je ze gekocht hebt.

  Groetjes,
  Lars
Log In of Registreer om te reageren.