RunDisney 2017

2»

Reacties

  • hoi Henk,

    Je zou hem gewoon moeten kunnen krijgen van je huisarts, meerdere artsen geven deze regelmatig af heb ik gehoord. Misschien bij een andere arts vragen?

    grz

    MJ
  • Inderdaad second opion vragen want er moet iemand voor kunnen tekenen, mijn huisarts zou het ook niet doen maar ik loop bij een specialist die het bv weer wel doet. Je zou bv ook fysio kunnen vragen die mogen volgens mij ook tekenen
  • Eindelijk heb ik , via Disney, een link gekregen om een medische certificaat aan te vragen. Kost mij wel 65 pond!. Toch maar gedaan omdat disney mijn inschrijfgeld niet wilde teruggeven!. Ik heb mijn inschrijving volledig gemaakt en de certificaat geüpload.
  • Ik heb mijn inschrijfgeld al betaald. Maar moet ik nog een bib kopen ofzo? Heb ik geen ervaring mee. Kan iemand bevestigen dat de administratie en start vanaf Disney Village is? Waar kunnen mijn vrouw en dochter kijken? Ik lees ook dat wij evt korting kunnen krijgen voor entree van 57 euro voor 2 parken.
  • Wat is de aanbieding van photo pass+run+park van 69 euro?
  • september 2017 aangepast
    hi Henk,

    Voor mij ook de eerste keer, maar voor zover ik begrepen heb krijg je op korte termijn in je my-run.disneylandparis.com een voucher beschikbaar. Deze moet je printen en dan kan je bij de Expo ( http://run.disneylandparis.com/event/rundisney-health-wellness-expo ) je bib etc ophalen. De start was vorig jaar inderdaad in Village, dit jaar ook ws wel weer.
    Ik weet niet waar familie en vrienden kunnen kijken, iig bij de finish lijkt mij.
    de photopas aanbieding is alleen geldig tijdens het weekend van de run, je zal een hoop characters tegen komen met foto mogelijkheid, dus daar zal dan een PP fotograaf bij staan lijkt mij. Daar naast kan je hem als gewone PP in het park gebruiken

    grz

    MJ
  • Dank voor de toelichting. Ik neem aan dat je dus ook met die foto pas aanbieding de zaterdag voor de wedstrijd van zondag ook in beide parken mag, niet?
  • hoi Henk,

    Er staat "PhotoPass+™ runDisney allows you, for this inaugural edition, to also keep all your Attractions and Characters photos that you have taken whilst visiting the Parks during your stay " dus weet niet of dit voor dit jaar ook geldt (er wordt nl inaugural edition genoemd, lijkt mij de tekst van vorig jaar) Je zou het via @runDisneyFrance via twitter kunnen proberen te vragen

    grz

    MJ
  • hoi allemaal,

    Is er iemand die de photopass gekocht heeft en nog ruimte heeft om een bib erbij te nemen? voor de run only kan je 3 en voor de run+ parks kan je max 6 bib's registeren :-)
    Ik wil graag foto's hebben, maar redt het niet om het hele bedrag te betalen voor de PP, dus zou graag met iemand de kosten willen delen.

    grz

    MJ
Log In of Registreer om te reageren.