Lars

About

Username
Lars
Joined
Visits
297
Last Active
Roles
Administrator

Activity

 • anoukdisney
  Hoi Lars,
  Vraag:
  Ik wil op 31 juli en 1 augustus naar disneyland parijs, als ik kaarten wil kopen zijn die een jaar lang beschikbaar. Ik wil etickets kopen en die moet je dus blijkbaar inwisselen bij de ingang, maar op de site staat "indien beschikbaar".
  Kan het dus zo zijn dat als ik daar kom, ik mijn kaartjes wil inwisselen, en dat er geen meer zijn?
  En zo ja, wat voor soort kaarten moet ik dan kopen?
  July 23
  • Lars
   Lars
   Hoi Anouk,

   De meerdaagse tickets die je online aanschaft zijn inderdaad een heel jaar geldig op alle dagen. Je hoeft je geen zorgen te maken. Als je de vouchers hebt aangeschaft, dan ben je verzekerd van de tickets. Alleen voor bezoekers die tickets ter plaatse aanschaffen, kan toegang geweigerd worden op zeer drukke dagen. Bestel de tickets eenvoudig online via: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/tickets-paris.

   Groetjes,
   Lars
 • RakeshenSarita
  hoi Lars,

  vraagje, wij gaan einde feb naar Disney en nu hebben we al 3 abbonementen.
  zaterdag kunnen we nu mensen 5 abbo's aan helpen dan hebben we een volledige verlenging binnen, maar nu wil ik zondag ook 4 mensen een abbo aanlaten schaffen kan dat?

  hoor graag van je
  February 6
  • Lars
   Lars
   Hoi RakeshenSarita,

   Iedere jaarkaarthouder mag aan maximaal 3 personen per jaar korting geven. Als jullie 3 jaarkaarten hebben, dan mag je dus aan in totaal 9 personen korting geven. Dit is mogelijk vanaf de tweede maand dat je de jaarkaart in je bezit hebt.

   Groetjes,
   Lars