Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment
25/05/2018

Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment

Vanaf 1 oktober 2018 viert Disneyland Paris de 90e verjaardag van Mickey Mouse met diverse nieuwe belevenissen rondom de bekende muis. Het festival duurt 90 dagen met o.a. een nieuwe attractie, een nieuwe paradewagen voor Halloween en gloednieuwe verjaardagsshow in de Studios.


Niet alleen Disneyland Paris viert deze bijzondere verjaardag, ook alle andere Disney parken doen mee aan de festiviteiten tijdens de 'World's Biggest Mouse Party'. Alle resorts vieren zijn verjaardag op 18 november 2018 met o.a. speciale merchandise, snacks en fotolocaties.


Nieuwe attractie

Disney's bekendste personage krijgt een nieuwe 4D attractie in het Disneyland Park in de vorm van 'Mickey's Philharmagic'. Het Discoveryland Theatre wordt hiervoor verbouwd en gaat vanaf 1 oktober 2018 weer open met een nieuwe 3D film waarin Donald Duck de boel op stelten komt zetten tijdens een repetitie van Mickey's magische orkest. Deze populaire attractie is al te zien in de Amerikaanse Disney parken en Tokyo Disneyland.


Nieuwe paradewagen

Tijdens Disney's Halloween Festival keert de parade 'Mickey's Halloween Harvest Celebration' na 2 jaar weer terug met de toevoeging van een gloednieuwe float gebaseerd op Phantom Manor. De paradewagen krijgt de naam 'Mickey’s Illusion Manor' waarbij Mickey een bezoek brengt aan de Parijse versie van The Haunted Mansion.


Nieuwe versie kerstshow

Natuurlijk mag Mickey niet ontbreken tijdens Disney's Betoverende Kerst en keert de populaire show 'Mickey's Christmas Big Band' in uitgebreide vorm terug. Mickey speelt hier de drums met een live orkest, zangers en tapdansers. De show was vorig jaar te zien in het Videopolis Theater, maar wordt dit jaar verplaatst naar het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park.


Nieuwe verjaardagsshow

Daarnaast presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars onder de naam "#SurpriseMickey". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie.


Pre-show Disney Illuminations

Van 17 november 2018 t/m 6 januari 2019 is er iedere dag een speciale 5 minuten durende pre-show te zien vóór aanvang van de Disney Illuminations avondshow bij het kasteel in het Disneyland Park met beelden uit de 90-jarige geschiedenis van Mickey Mouse.


Avondhappening

Speciaal voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders (+ 2 vrienden) organiseert Disneyland Paris op 6 december 2018 de speciale 'Mickey 90 Mouse Party' in het Disneyland Park. Tickets voor deze avondhappening met speciale shows, een parade, attracties, meet & greets met zeldzame figuren én de eenmalige terugkeer van avondshow 'Disney Dreams!' kunnen door jaarkaarthouders voor €42 telefonisch aangeschaft worden. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.


Decoratie

In het Disneyland Park worden diverse grote Mickey cupcakes geplaatst met de mogelijkheid om de "cupcake lady's" te ontmoeten die tevens tijdens een speciale pre-parade te zien zijn. De decoratie is te zien in Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

Foto's: Disneyland Live


Merchandise

Uiteraard mag speciale merchandise voor de 90e verjaardag van Mickey niet ontbreken. Vanaf begin oktober zien er o.a. unieke bekers, mokken, kommetjes, koektrommels, knuffels en t-shirts verkrijgbaar in de grote winkels van beide parken. Een greep uit het assortiment:

Speciaal voor de feestdagen is er tevens een uniek Mickey strikje verkrijgbaar bij Flora's Unique Boutique in het Disneyland Park (€14,99).

Foto: ED92

Rondom de 'echte' verjaardag van Mickey is er tevens speciale merchandise verkrijgbaar, zoals beeldjes, shirts, posters en knuffels. De meeste van deze artikelen zijn vanaf 16 november beschikbaar in de winkels van Disneyland Paris en gelimiteerd tot 1928 stuks. Enkele items zijn alleen op 18 november (Mickey's verjaardag) verkrijgbaar.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen