Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Frozen Celebration in Disneyland Paris met promenade, musical, vuurwerk en Frozen figuren
Frozen Celebration in Disneyland Paris met promenade, musical, vuurwerk en Frozen figuren
21/08/2019

Frozen Celebration in Disneyland Paris met promenade, musical, vuurwerk en Frozen figuren

Disneyland Paris presenteert een heel nieuw Frozen seizoen in beide parken waaronder een parade met show stop in het Disneyland Park. Frozen Celebration bevat exclusief entertainment ter ere van de tweede Frozen film en is dagelijks te zien van 11 januari t/m 3 mei 2020.


Na twee succesvolle edities van Frozen Summer Fun enkele jaren geleden is het in 2020 tijd voor de opvolger in de vorm van Frozen Celebration. Het seizoen is in beide parken te zien met als hoogtepunt 'Frozen 2: An Enchanted Journey' in het Disneyland Park en de 'Frozen: A Musical Invitation' in het Walt Disney Studios Park.


Frozen 2: An Enchanted Journey

Dit nieuwe seizoen, ter ere van de tweede Frozen film, brengt alle figuren uit de film terug naar beide parken met 'Frozen 2: An Enchanted Journey' in het Disneyland Park (inclusief een nieuwe 6 meter hoge Frozen float). De parade start in Fantasyland met een show stop op Central Plaza waarbij de figuren op de vier podia in het midden van het plein te zien zijn.

De muziek tijdens de parade en show bestaat uit een medley van alle grote nummers uit Frozen 2 en is volledig Engelstalig. De figuren dragen allemaal exlusieve outfits die alleen in Disneyland Paris te zien zijn. Rondom de figuren zijn dansers in kleurrijke kostuums te zien.


Frozen: A Musical Invitation

Ook in het Walt Disney Studios Park is er exclusief Frozen entertainment te zien bij Animation Celebration. De nieuwe attractie 'Frozen: A Musical Invitation' bestaat uit twee interactieve show-gedeeltes, een meet & greet met Olaf, een winkel en een tekenles. Klik hier voor meer informatie.


Frozen vuurwerkshow

Daarnaast is er op 24, 27 en 29 januari 2020 een nieuwe Frozen avondshow te zien om 20:30 uur op Lake Disney in Disney Village met vuurwerk tijdens Disney's Magische Vuurwerkfestival - Frozen Edition. Beide parken sluiten die dagen om 18:30 uur, dus genoeg tijd om zowel Disney Illuminations, als de nieuwe Frozen avondshow te zien.


Snacks & menu's

Speciaal voor Frozen Celebration zijn er een aantal unieke snacks verkrijgbaar, zoals koekjes van Anna & Elsa, cupcakes van Olaf en chocolademelk. Daarnaast serveren diverse buffetservice restaurants in de parken en Disney hotels verschillende Frozen menu met vis, zoals zalm, kabeljauw en kreeft.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen