Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar
25/09/2022

Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris brengt Monopoly een exclusieve Disneyland Paris variant uit van het beroemde spel. Zo zijn er unieke Disney pionnen en een uitklapbaar kasteel te vinden in het spel dat vanaf 20 oktober 2022 in de winkels ligt. Daarnaast is er ook een unieke Disney Villains versie en Mickey and Friends editie verkrijgbaar.


Disneyland Paris Monopoly

Ter ere van de 30e verjaardag zal vanaf 20 oktober 2022 het eerste Disneyland Paris Monopoly spel verkrijgbaar zijn (€70). Iedere zijde van het bordspel staat voor een land in het Disneyland Park: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

De pionnen zijn bekende Disney iconen, zoals de lamp van Aladdin en het piratenschip van Captain Hook. Jaarkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om het spel op 19 oktober 2022 te kopen bij The Storybook Store.


Mickey and Friends Monopoly

Natuurlijk mogen ook de Disney figuren niet ontbreken en hebben zij eveneens een eigen Monopoly spel gekregen met deze nieuwe Mickey and Friends editie. Speel o.a. met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald, Daisy of Knabbel en Babbel en bestel dit spel eenovudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Disney Villains Monopoly

Naast de nieuwe Disneyland Paris variant van Monolopy, is er ook een speciale Disney Villains versie voor degene die hun hoofd niet koel kunnen houden. Speel o.a. met Maleficent, Captain Hook, Jafar of Cruella en bestel dit spel eenvoudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen