Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Junior Dream Factory show in Disneyland Paris met Disney figuren in Studio D theater
Disney Junior Dream Factory show in Disneyland Paris met Disney figuren in Studio D theater
06/11/2019

Disney Junior Dream Factory show in Disneyland Paris met Disney figuren in Studio D theater

Op 1 juli 2021 opent Disneyland Paris een gloednieuw theater in het Walt Disney Studios Park onder de naam 'Studio D'. De nieuwe locatie aan La Place des Stars wordt de thuishaven van figuren uit Disney Junior series met de interactieve show 'Disney Junior Dream Factory' op twee verdiepingen.


Dream Factory

Het nieuwe theater vervangt de voormalige attractie 'Disney Jr. - Live on Stage' die in verschillende varianten sinds 2009 te zien was. Het bestaande theater wordt vanaf april 2019 compleet verbouwd met een nieuw high-tech podium op twee etages. Het decor is geïnspireerd op de 'Steampunk-stijl' van Discoveryland.

De show zelf krijgt de naam 'Disney Junior Dream Factory' en zal bestaan uit Mickey en Minnie in nieuwe outfits én figuren uit diverse Disney Junior series met interactie vanuit het publiek. Zo zullen Fancy Nancy, Vampirina en Timon te zien zijn. Het nieuwe theater zal vanaf 1 juli 2021 haar deuren openen naast Stitch Live.

Let op: De show zal van 11 maart t/m 6 april 2024 niet te zien zijn in verband met regulier onderhoud en repetities van de nieuwe cast.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Studio D is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast Disney Junior, ook themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen