Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Wanneer gaan de Disney hotels in Disneyland Paris weer open? Bekijk het overzicht
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Wanneer gaan de Disney hotels in Disneyland Paris weer open? Bekijk het overzicht
03/08/2020

Wanneer gaan de Disney hotels in Disneyland Paris weer open? Bekijk het overzicht

Als Disneyland Paris op 17 juni 2021 weer heropent, gaan ook de Disney en partner hotels weer één voor één open, maar wanneer opent jouw favoriete hotel nu precies? Vanwege de lagere capaciteit van de parken zullen de hotels in en rondom Disneyland Paris gefaseerd open gaan. In dit artikel geven we het antwoord met een compleet overzicht van alle hotels en hun openingsdata.


Overzicht Disney hotels

Vroegboekvoordeel Disney hotels

Boek nu je arrangement in de Disney hotels via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiegegarandeerde toegang tot beide parken én kosteloos wijzigen of annuleren. Profiteer daarnaast van onze vroegboekvoordeel aanbieding voor Villages Nature en ontvang tot 36% korting op een verblijf in dit Center Parcs resort.


Overzicht Partner hotels

Vroegboekvoordeel Partner hotels

Boek nu je meerdaags verblijf inclusief tickets én ontbijt in één van de partner hotels vanaf €179 per persoon via onze Disney Voordeel aanbieding. Profiteer daarnaast van onze openingsaanbieding voor het nieuwe Aparthotel StayCity Marne-La-Vallée resort met appartementen, studio's en villa's tot 20 personen.

Belangrijk: Heb je een arrangement geboekt in een hotel dat gesloten is tijdens je verblijf, neem dan contact op met Disney om de mogelijkheden te bespreken. De 3 geboden opties zijn: Behoud van aankomstdatum en wijzigen naar een ander hotel, kosteloos annuleren met volledige terugbetaling of het maken van een nieuwe boeking in een periode waarin het hotel geopend is.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen