Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Star Tours: The Adventures Continue met nieuwe bestemmingen in 3D in Disneyland Paris
Star Tours: The Adventures Continue met nieuwe bestemmingen in 3D in Disneyland Paris
19/10/2016

Star Tours: The Adventures Continue met nieuwe bestemmingen in 3D in Disneyland Paris

De originele Star Tours attractie in het Disneyland Park krijgt in 2017 een grote upgrade met nieuwe bestemmingen uit alle Star Wars films in 3D. Star Tours: The Adventures Continue neemt bezoekers mee in de nieuwe StarSpeeder 1000 simulator met telkens wisselende films en locaties. Ontmoet daarnaast bekende figuren uit de films in de nieuwe Star Wars Pavilion of shop voor intergalactische merchandise in de grootste Star Wars winkel van Europa.


Nieuwe versie Star Tours met wisselende bestemmingen

Na de successen van de nieuwe 3D versie van Star Tours in de Amerikaanse Disney resorts, is het vanaf 2017 de beurt aan Disneyland Parijs om de langverwachte upgrade te openen. De bestaande attractie wordt compleet vernieuwd met een nieuwe entree/facade en nieuw decor in de wachtrij binnen. De simulators krijgen daarnaast en nieuwe cockpit met piloot en digitale high definition videoschermen waarbij iedere rit uit 3 segmenten bestaat. Al deze 3 delen wisselen bij iedere rit van bestemming, waardoor bezoekers nooit dezelfde film te zien krijgen.

Naast de attractie, krijgt het gebied aan de achterzijde van Discoveryland ook een 'Star Wars Pavilion' op de voormalige locatie van Star Traders, vergelijkbaar met de Princess Pavilion, genaamd Starport. Bekende Star Wars figuren zullen hier dagelijks te vinden zijn voor een ontmoeting, handtekening en foto. In het paviljoen zijn telkens meerdere figuren aanwezig, maar tijdens de opening zal dit eerst alleen Darth Vader zijn. Bezoekers kunnen kiezen uit een Franstalige of Engelstalige ontmoeting. Fotografen van Disney PhotoPass zijn aanwezig om de magische momenten vast te leggen en bij de uitgang kunnen deze foto's worden afgedrukt en/of besteld. Foto's: ED92.

Bij het verlaten van de attractie komen bezoekers in de nieuwe Star Wars winkel terecht op de voormalige locatie van Astroport - Services Interstallaires, genaamd Star Traders. Dit wordt de grootste winkel met Star Wars merchandise van Europa. Voorheen waren hier arcade spelletjes en andere interactieve games gestationeerd, maar de ruimte wordt na de upgrade gebruikt als winkel. Ook bezoekers die niet in de attractie willen, kunnen de nieuwe winkel bereiken via de ingang naast Starport. Foto's: ED92.

De opening van Star Tours: The Adventures Continue is gepland op 26 maart 2017 (samen met de lancering van de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs) en zorgt voor een grotere Star Wars aanwezigheid in de parken met daarnaast de nieuwe Hyperspance Mountain achtbaan en de interactieve Jedi Training Academy show in het Videopolis Theater. Het Walt Disney Studios Park viert daarnaast 'Season of the Force' met nog meer Star Wars entertainment en een spectaculaire avondshow met projecties en special effects bij The Hollywood Tower Hotel. Foto's & video: DLP Welcome.

De attractie is zo gemaakt dat er makkelijk nieuwe scenes toegevoegd kunnen worden. Vanaf 22 november 2017 krijgt Disneyland Paris een scene uit de nieuwe Star Wars film: The Last Jedi. Deze scene zal voor een bepaalde periode onderdeel zijn van alle ritten zodat bezoekers meegenomen worden naar Crait, de nieuwe planeet uit de film.


25e verjaardag

Star Tours: The Adventures Contunie is onderdeel van de 25e verjaardag van Disneyland Parijs met o.a. nieuwe shows met Mickey en de prinsessen, de nieuwe parade Disney Stars on Parade met vuurspuwende draak en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk. Star Tours zorgt tevens voor een grotere Star Wars aanwezigheid in de parken met daarnaast de nieuwe Hyperspace Mountain attractie en de interactie Jedi Training Academy show in Discoveryland. Het Walt Disney Studios Park viert daarnaast ieder jaar van begin januari t/m eind maart 'Season of the Force' met nog meer Star Wars entertainment en een spectaculaire avondshow met projecties en special effects bij The Hollywood Tower Hotel.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen