Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Star Wars Night in Disneyland Paris met intergalactisch entertainment, parades en shows
Star Wars Night in Disneyland Paris met intergalactisch entertainment, parades en shows
28/12/2015

Star Wars Night in Disneyland Paris met intergalactisch entertainment, parades en shows

Op woensdag 16 december 2015 organiseerde Disneyland Parijs de exclusieve Star Wars Night in het Disneyland Park. Discoveryland was deze avond het toneel van speciaal intergalactisch entertainment, zoals een parade met Star Wars figuren, een DJ Party met Stormtroopers, een unieke Jedi show en lezingen met bekende personen uit het Star Wars universum. Daarnaast waren ook alle attracties en restaurants in Discoveryland geopend.


Star Wars Night stond geheel in het teken van de wereldpremiere van de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens'. Diverse figuren uit de nieuwe film waren exclusief te zien tijdens deze avond die begon met een parade vanuit Town Square naar Central Plaza. Een hele stoet aan bekende en minder bekende Star Wars figuren liepen door Main Street, U.S.A. op herkenbare muziek uit de films. De speciale gasten Patrice Girod (topverzamelaar), Jeremy Bullock (acteur Boba Fett), Robert Watts (producent) en Robert Blalack (hoofd visual effects) reden mee in enkele wagens uit Disney's Stars 'n' Cars.


Na de parade konden bezoekers Discoveryland betreden door een speciale Star Wars tunnel die werd bewaakt door Stormtroopers en poseerden voor foto's met Space Mountain: Mission 2 op de achtergrond. Het Videopolis Theater was voor de gelegenheid voorzien van vele Star Wars posters en banners. Café Hyperion zorgde voor speciale Star Wars lekkernijen naast de bekende Jedi en Darth Vader menu's. Op het podium waren deze avond twee evenementen te zien: de Padawan Challenge, waarbij twee teams van Star Wars fan tegen elkaar konden strijden, en een unieke Jedi show met professionele acteurs en lightsabers.


Rondom Star Tours vond twee keer die avond de Imperial March plaats met bekende Star Wars figuren, zoals R2-D2 en Chewbacca, maar ook figuren uit de nieuwe film, zoals Kylo Ren en Rey. Leden van de 501st Legion waren eveneens aanwezig en lieten hun schitterende outfits aan het publiek zien. Deze korte parade was een uniek moment voor de fans om oog in oog te komen staan met hun favoriete Star Wars helden.


Star Traders verkocht deze avond speciale Star Wars merchandise en was tevens gastheer van de DJ Party. Vlak vóór de winkel konden de voetjes namelijk van de vloer met speciale effecten en opzwepende muziek. Diverse Star Wars figuren lieten zich van hun beste kant zien en nodigden bezoekers uit om mee te dansen. De DJ was eveneens geheel in stijl verkleed als Star Wars figuur, compleet met lasers en rookeffecten.


In het Discoveryland Theater zorgden de speciale gasten voor lezingen over diverse Star Wars onderwerpen. Patrice Girod (topverzamelaar), Jeremy Bullock (acteur Boba Fett), Robert Watts (producent) en Robert Blalack (hoofd visual effects) waren allen op het podium te zien met interessante presentaties en interviews. In het pre-show gedeelte konden bezoekers op de foto met R2-D2 en Chewbacca, terwijl fans van 'The Dark Side' op de foto konden met Darth Vader in het post-show gedeelte van Star Tours.


Naast al dit entertainment waren alle attracties en restaurants in Discoveryland geopend voor het publiek. De avond werd spectaculair afgesloten op het dak van Star Traders met Darth Vader, de Stormtroopers en talloze special effects, zoals vlammenwerpers, lasers en vuurwerk. Het is vooralsnog niet bekend of Star Wars Night ook in 2016 terugkeert.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen