Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: meerdaags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €202
10/01/2019

Aanbieding Disneyland Paris: meerdaags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €202

Geniet van de magie in Disneyland Paris via onze speciale aanbieding met een 3- tot 6-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €202 per persoon, optioneel met busvervoer.


Disney Voordeel aanbieding

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit de volgende hotels inclusief ontbijt en shuttlebussen van en naar de Disney parken:

Ontvang daarnaast tickets voor alle dagen met onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.

Extra voordeel: Gebruik de code "DISNEY" en betaal géén boekingskosten als je vóór 1 april 2024 boekt.


Disney Symphony of Colors in Disneyland Paris

Van 8 januari t/m 30 september 2024 viert Disneyland Paris de magie van kleuren tijdens het nieuwe Disney Symphony of Colors seizoen in het Disneyland Park. Zo geniet je o.a. van een nieuwe show op Central Plaza, speciaal decor op Main Street en een nieuwe drone show vlak vóór de dagelijkse Disney Dreams avondshow.

In het Walt Disney Studios Park zal vanaf zomer 2023 de nieuwe Pixar: We Belong Together show te zien zijn in het Studio Theater. Daarnaast keren populaire shows en parades terug met o.a. The Lion King: Rhythms of the Pride LandsMickey and the MagicianFrozen: A Musical Invitation en Disney Stars on Parade.


Nieuwe attracties in Disneyland Paris

Ontdek het nieuwe Avengers Campus gebied in het Walt Disney Studios Park met o.a. de opening van twee nieuwe attracties in de vorm van de Avengers Assemble Flight Force achtbaan en de Spider-Man W.E.B Adventure 4D darkride.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €202 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen