Nieuws
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022

Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen

Disney Cruise Line stopt vanaf 23 september 2022 gefaseerd met de testverplichting voor volledig gevaccineerde gasten. Vanaf 14 oktober 2022 vervalt tevens gefaseerd de eis om volledig gevaccineerd te zijn met vrije toegang tot de Disney Magic, Wonder, Dream, Fantasy en Wish.


Geen negatieve test meer bij Disney Cruise Line

De testverplichting voor gasten aan boord de schepen van Disney Cruise Line komt per 23 september 2022 te vervallen voor volledig gevaccineerde gasten. Aan boord de Disney Magic wordt de verplichting vanaf 7 november 2022 geschrapt. Niet (volledig) gevaccineerde gasten moeten nog altijd een negatieve test kunnen overleggen 1 tot 3 dagen vóór vertrek.


Geen vaccinatieverplichting meer bij Disney Cruise Line

De vaccinatieverplichting voor gasten aan boord de schepen van Disney Cruise Line komt per 14 oktober 2022 te vervallen. Aan boord de Disney Magic wordt de verplichting vanaf 7 november 2022 geschrapt.


Disney Dream komt naar Europa

Van eind voorjaar tot begin najaar 2023 zal de Disney Dream te vinden zijn in Europa met cruises van 4 tot 11 nachten. In de Middellandse Zee zullen afvaarten plaatsvinden vanuit Barcelona en Rome langs de kust van o.a. Spanje, Italië en Griekenland met voor het eerst stops in populaire plaatsen als Santorini en Mykonos.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen