Nieuws
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror
08/11/2021

Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror

Disney rolt de 'blauwe loper' uit voor internationale Disney+ Day op 12 november 2021. Ook Disneyland Paris viert mee met speciale fotolocaties, een gratis snack bij menu's van Restaurant En Coulisse én een unieke happening in het Walt Disney Studios Park.


Disneyland Paris viert Disney+ Day

Gasten van Disneyland Paris worden op 12 november 2021 getrakteerd op diverse belevenissen in het Walt Disney Studios Park ter ere van Disney+ Day. Er zullen exclusieve fotolocaties in het park te vinden zijn met en zonder Disney figuren. Daarnaast geniet je van een gratis snack als je een willekeurig menu besteld bij Restaurant En Coulisse in Disney Studio 1.

Bij Worlds of Pixar in het Walt Disney Studios Park zullen verschillende Pixar figuren, sommigen heel zeldzaam, doorlopend te zien zijn, zoals figuren uit Toy Story, Monsters, Inc en Inside Out.

Het hoogtepunt van de dag is de verlenging van de openingstijden met 30 minuten én de eerste korte avondshow in het Studios Park sinds de sluiting in begin 2020. De Tower of Terror vormt het decor van de show met projecties en vuurwerk.


Stream Disney+ met voordeel

Ontdek exclusieve content, films én series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic en ontvang tijdelijk 15% korting op je jaarabonnement. Disney+ is beschikbaar als abonnement voor €8,99 per maand of €89,99 per jaar (wat neer komt op effectief €7,49 per maand). De dienst is maandelijks opzegbaar.

Profiteer nu van ons speciale aanbod t/m 14 november 2021: 1 maand Disney+ voor slechts €1,99Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen