Nieuws
Moana kamers bij Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World
05/03/2021

Moana kamers bij Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World

Tijdens de grote renovatie van Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World worden alle kamers vernieuwd met een Moana thema. Het vernieuwde hotel opent op 19 juli 2021 haar deuren met o.a. een aangepaste lobby en monorail station.


The Great Ceremonial House

Het hotel is, sinds de heropening van Walt Disney World, gesloten gebleven om de renovatie te versnellen, waardoor het resort in juli 2021 alweer volledig operationeel is. Niet alleen de kamers worden vernieuwd, ook The Great Ceremonial House, waar de lobby en het monorail station zich in bevinden, wordt compleet vernieuwd. Het gebouw krijgt nieuwe decoratieve elementen met South Seas patronen.


Moana kamers

Alle kamers worden compleet vernieuwd en krijgen een licht Moana thema met o.a. nieuwe bedden, meubels, vloer en decoratie. Het kleurenpalet is geïnspireerd op eilanden uit de Pacific Ocean met details uit Moana. In de badkamer zijn de tegels en de vloeren gethematiseerd naar de zandvloer in de oceaan.

Er zijn tevens speciale Prinsessen kamers/suites te vinden in dit hotel met méér ruimte, een aparte woonkamer inclusief keukentje. Ook deze kamers zijn compleet vernieuwd met een Moana thema. Bekijk de rondleiding:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen