Nieuws
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris
28/06/2019

The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris

Tijdens het Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris is een nieuwe parade met show te zien bij het kasteel in het Disneyland Park. Drummers, dansers, zangers en Disney figuren swingen op de Indiase soundtrack van The Jungle Book Jive terwijl diverse wagens en units een rondje maken om Central Plaza. 


De nieuwe parade is geïnspireerd op de Indiase cultuur uit zowel de animatiefilm van The Jungle Book, als de nieuwe live action versie met sfeervolle muziek en unieke live gezongen varianten op bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'. Vanuit Main Street en Fantasyland trekken de kleurrijke wagens met diverse Disney figuren eerst richting Central Plaza.

Foto's: ED92

De show wordt vervolgens geopend door Goofy met drummers, dansers en nog meer Disney figuren die vanuit het kasteel het plein op komen lopen. Als iedereen op zijn plek staat begint het showgedeelte op de 4 podia van Central Plaza, vergelijkbaar met de 'Disney Pirate or Princess: Make Your Choice!' show stop tijdens het Festival van Piraten & Prinsessen. We zien o.a. Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Knabbel & Babbel in hun nieuwe 'Jungle Jive' outfits.

Foto's: ED92

Tijdens de finale van de show zijn alle Disney figuren op de podia te zien en wordt het publiek verrast met poedervuurwerk in diverse kleuren. Dit vuurwerk wordt afgeschoten bij de podia en vanuit het hoogste torentje van het kasteel.

Foto's: ED92

Bekijk de show tijdens de soft opening op vrijdag 28 juni 2019:


The Lion King & Jungle Festival

De show is onderdeel van het zomerseizoen The Lion King & Jungle Festival met speciaal entertainment in het Disneyland Park. Geniet o.a. van de grote Lion King show in het Frontierland Theater, de nieuwe Jungle Book Jive parade met show op Central Plaza, diverse interactieve happenings en ontmoetingen met Disney figuren in unieke outfits.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen