Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Upgrade voor de Disney Magic met Rapunzel, Disney Junior en nieuwe restaurants en bars
29/12/2017

Upgrade voor de Disney Magic met Rapunzel, Disney Junior en nieuwe restaurants en bars

De Disney Magic, één van de vier cruiseschepen van de Disney Cruise Line, krijgt een aantal nieuwe upgrades. Het eerste schip uit de vloot, dat in 1998 in gebruik werd genomen, zal zowel nieuwigheden krijgen voor kinderen, tieners als volwassenen.


De eerste verandering is een nieuw restaurant dat begin 2018 gebouwd gaat worden op de Disney Magic. Rapunzel’s Royal Table wordt gethematiseerd rond één van de populairste Disney prinsessen: Rapunzel. Het restaurant is geïnspireerd op het succes van Tiana’s Place, een themarestaurant op de Disney Wonder. In dit nieuwe restaurant beleef je de hele avond entertainment voor de hele familie. Je zult naar het koninkrijk van Corona vervoert worden en dineren met live muziek en natuurlijk interactieve meet ‘n’ greets met Rapunzel zelf. 

Als je het restaurant binnen komt, sta je in de Koninklijke balzaal, waar de koning en koningin van Corona je uitnodigen voor de feestelijke verjaardag van Rapunzel. De balzaal is versierd met gloeiende wenslantaarns en tekeningen van Rapunzel zelf. Tijdens het diner geniet je van een gethematiseerd menu, live muziek en dans, ontmoetingen met Rapunzel en een parade om de avond af te sluiten.

Een bezoek aan Rapunzel’s Royal Table is ideaal te combineren met de musical “Tangled: The Musical”. Deze originele Disney productie is te bezoeken tijdens de cruise in het theater van de Disney Magic.

Naast het nieuwe themarestaurant wordt er op de Disney Magic ook een nieuwe ruimte gebouwd voor tieners met de naam 'Vibe'. Hier kunnen 14 tot 17 jarigen video en virtual reality games spelen, genieten van een smoothie en mee doen aan andere coole activiteiten, zoals bijvoorbeeld een DJ spin-off of films leren maken.

Ook aan volwassenen wordt gedacht, want een speciaal café wordt aangelegd waar volwassenen lekker kunnen relaxen. Dit café, genaamd Cove café, wordt omgebouwd in elegante tropische stijl. Hier kun je overdag lekker bijkomen met een kopje thee of koffie en ’s avonds lekker genieten van een wijntje of een cocktail. 

Op andere plekken op de Disney Magic worden ook veranderingen uitgevoerd, zoals de toevoeging van Club Disney Junior in de Disney’s Oceaneer Club speciaal voor de kinderen en de verbouw van de Rainforest Room met stoom en hydrotherapie ruimtes in Senses Spa, speciaal voor volwassenen.

De verbeteringen aan het schip zullen hun debuut maken op 9 maart voor een cruise van 9-dagen op de Bahamas, vanaf Miami. Later in 2018 komt dit schip ook naar Europa voor de Europese cruises van de Disney Cruise Line.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen