Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris
07/03/2019

VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris

Als officiële partner van Disneyland Paris biedt Mastercard exclusieve voordelen voor kaarthouders met o.a. gratis VIP plaatsen bij shows en korting op rondleidingen met directe toegang tot een attractie door de parken. De voordelen zijn dagelijks beperkt beschikbaar en kunnen alleen ter plaatse worden aangevraagd.


Shows in Disneyland Paris met MasterCard

Momenteel zijn er twee voordelen beschikbaar voor gasten van Disneyland Paris die beschikken over een geldige Mastercard betaalpas of creditcard. De eerste is toegang tot speciale VIP plaatsen bij shows en parades in beide parken.

Deelnemende shows en parades (op bepaalde dagen): Disney Junior Dream Factory (Studio D Theater), Mickey and the Magician (Animagique Theater), The Lion King: Rhythms of the Pride Lands (Frontierland Theater) en Disney Stars on Parade (Royal Castle Stage). Seizoensgebonden entertainment, zoals Mickey's Dazzling Christmas Parade (Discovery Arcade), valt hier ook onder.

Vouchers voor deze plaatsen kunnen dagelijks gratis worden afgehaald bij City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park) zolang de voorraad strekt.

Dit zijn de voorwaarden bij de shows:

  • Gratis service alleen voor Mastercard kaarthouders op de dag van het bezoek. Overweging wordt gegeven volgens de volgorde van aankomst, afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Geldt voor alle geldige Mastercard betaalpassen of creditcards. De kaarthouder moet ouder zijn dan 18 jaar.
  • Foto-ID is mogelijk vereist. Deelnemers moeten een geldig toegangsbewijs hebben om toegang te krijgen tot de Disney parken op de dag van het bezoek. Geldig voor één kaarthouder en maximaal 3 extra personen, waarbij ten minste één volwassene aanwezig is.
  • Per dag is er één reservering mogelijk per kaarthouder voor maximaal 4 personen.
  • Reserveringen zijn mogelijk vanaf twee uur vóór aanvang van de show. Elke deelnemer ontvangt een boekingsbevestiging in de vorm van een voucher. Deelnemers moeten zich uiterlijk 30 minuten vóór de voorstelling bij het theater melden.
  • De zitplaatsen worden 10 minuten vóór de show vrijgegeven als ze niet worden ingewisseld. De reservering garandeert plaatsen, maar verleent geen prioriteitstoegang.
  • Vouchers kunnen niet worden doorverkocht, zijn niet overdraagbaar of worden niet terugbetaald en kunnen niet worden vervangen in geval van verlies of diefstal. De dagelijkse toewijzing van stoelen is afhankelijk van beschikbaarheid. De tijden en locaties zijn onderhevig aan verandering, uitstel of annulering zonder kennisgeving.


Rondleidingen in Disneyland Paris met MasterCard

Het tweede voordeel is geldig bij een rondleiding door de parken. Bij een reguliere rondleiding krijgen gasten directe toegang tot een attractie én gereserveerde plaatsen bij een show naar keuze. Bij de reservering van een 5 uur durende VIP tour, krijgen Mastercard houders het 6e uur gratis.

Dit zijn de voorwaarden bij de rondleidingen:

  • De aanbieding vereist betaling met een geldige Mastercard betaalpas of creditcard.
  • Alleen geldig voor Mastercard kaarthouders op de dag van hun VIP-of rondleiding. Kaarthouders die deze aanbieding boeken, moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
  • Betaling met een bedrijfskaart is onderworpen aan de voorwaarden die zijn gesteld door de kaartuitgever. Mogelijk is er een foto-ID vereist.
  • VIP Privé Tour: geldig voor één kaarthouder plus een maximum van 9 extra personen (maximaal 10 personen), met ten minste één volwassene onder de aanwezigen.
  • Rondleiding: geldig voor één kaarthouder plus een maximum van 4 extra personen, met ten minste één volwassene onder de aanwezigen. Het is geen privétour.
  • VIP-rondleiding: De verlenging van één uur is gekoppeld aan de Tour en moet daar op volgend zijn.
  • Rondleiding: Directe toegang tot een attractie en gratis reserveren van een voorstelling is afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag van het bezoek.
  • Gratis voordelen zoals een verlenging van een uur, directe toegang tot een attractie en een reservering voor een theaterstoel kunnen niet worden doorverkocht, overgedragen, terugbetaald of geruild.
  • Toegang tot de Disney parken op de dag van de VIP of Rondleiding vereist een geldig ticket voor elke persoon.
  • Klik hier voor meer informatie over de kosten en voorwaarden van de (VIP) rondleidingen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen