Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Werkzaamheden in Disneyland Paris gestart ter voorbereiding op derde themapark
04/03/2021

Werkzaamheden in Disneyland Paris gestart ter voorbereiding op derde themapark

In Disneyland Paris zijn de eerste grondwerkzaamheden begonnen ter voorbereiding op een derde themapark, aldus een aankondiging van de gemeente Magny le Hongre. Aan de rand van het resort wordt een geluidswerende berm gecreëerd ter hoogte van de hotels in Val de France om zo het gebied klaar te maken voor een nieuw park.


Berm en verbreding wegen

EpaFrance is begonnen met de werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden langs Boulevard de L'Europe in Magny le Hongre. De berm wordt 800 meter lang en 1,5 tot 5 meter hoog en funtioneert als een geluidswal en visuele barrière. Dergelijke bermen zijn ook te vinden rondom het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Daarnaast worden diverse wegen en bruggen romdom de hotels en het Walt Disney Studios Park tussen 2021 en 2023 verbreed om de hogere bezoekersstromen in de toekomst in goede banen te leiden.


Derde themapark

De bouw van de geluidswal is de eerste stap richting een derde park in Disneyland Paris. In de huidige overeenkomst tussen Disney en de Franse overheid staat beschreven dat in uiterlijk 2036 een nieuw pretpark gebouwd moet worden in het gebied achter Disney's Sequoia Lodge. Hier is tevens een nieuw hotel voorzien.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Alvorens een derde park wordt gebouwd, zal eerst het Walt Disney Studios Park de komende jaren worden uitgebreid met nieuwe gebieden en attracties met themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen