Walt Disney World    |    Nieuws    |    Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World
Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World
16/05/2022

Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World

Goed nieuws voor bezoekers van Walt Disney World! Delta Air Lines heeft bekend gemaakt dat ze in het najaar en de winter weer jaarlijks rechtstreeks gaat vliegen op Orlando International Airport (MCO) vanuit Schiphol Airport (AMS). Tot die tijd zijn alleen vluchten vanuit Amsterdam naar Orlando mogelijk met minimaal één tussenstop.


Delta hervat rechtstreekse vluchten naar Orlando

De rechstreekse route van Schiphol naar Orlando was sinds het begin van de coronapandemie opgeschort, maar zal vanaf 29 oktober weer opgestart worden met dagelijks directe vluchten tussen Amsterdam (Schiphol Airport) en Orlando (Orlando International Airport) in het najaar en de winter. Deze vluchten zullen ook beschikbaar zijn in 2023/2024.

Delta vliegt dagelijks rond 12:30 uur vanuit Amsterdam (AMS) naar Orlando (MCO) met aankomst om 17:50 uur. De retourvlucht vanaf Olando naar Amsterdam zal dagelijks rond 19:30 uur vertrekken en aankomen om 10:15 uur. Tot die tijd zijn er momenteel vluchten van Schiphol naar Orlando beschikbaar met minimaal één tussenstop, meestal in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland. Bekijk voordelige vluchten vanuit alle luchthavens naar Orlando:


Geen mondkapjes en vaccinatieplicht meer in vliegtuigen en de Disney parken

Naast de terugkeer van de rechtstreekste vluchten is ook de mondkapjesplicht sinds 18 april 2022 opgeheven na een uitspraak van de rechter in Florida. Het gevolg van de uitspraak is dat Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen de regel per direct hebben laten vervallen en het dragen van mondkapjes optioneel wordt.

Eerder stopte Walt Disney World al met de mondkapjesplicht in de parken. Het verdwijnen van de mondkapjes in de Amerikaanse vervoerssector zorgt er voor dat Walt Disney World tevens de verplichting los laat om ze te dragen in de bussen, monorails, boten en Skyliner binnen het resort.

Vanaf 12 mei 2023 komt ook de vaccinatieplicht voor vluchten naar Amerika ten einde. Hiermee is de laatste covid restrictie van tafel en is vrij reizen weer mogelijk naar de Verenigde Staten.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen