Walt Disney World    |    Nieuws    |    Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
13/08/2021

Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden

Een bezoek brengen aan Walt Disney World vraagt om de nodige voorbereiding en Disney gaat daar nu een handje bij helpen. Met de nieuwe gratis Disney Genie Service wordt de planning ter plaatse uit handen genomen met o.a. complete touring plans, schema's en tips gebaseerd op je eigen voorkeuren en wensen met actuele wachttijd informatie.


Persoonlijke assistent via Disney Genie

Walt Disney World is zo'n gigantische groot resort dat een 'spontaan' bezoek aan de parken zonder voorbereiding resulteert in lange wachttijden en het missen van unieke belevenissen. Met Disney Genie worden handige schema's gemaakt op basis van je voorkeuren en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je graag thrill rides bezoekt, een culinaire tour wilt maken met lekkernijen uit de hele wereld of een prinsessen dag wilt beleven. De app maakt dan een schema om de parken te bezoeken dat realtime aangepast kan worden als je beslist iets anders te willen doen.

Disney Genie zal worden geïntegreerd in de bestaande My Disney Experience app zodat alle onderdelen van je vakantie te zien zijn, zoals je aankomst- en vertrekdatum, het resort waarin je verblijft en de tickets die gekoppeld zijn aan je account. Disney Genie gebruik je vervolgens in de parken als persoonlijke assistent waarbij de service op zoek gaat naar een touring plan met de kortste wachttijden voor de attractie die je wilt beleven.


Disney Genie+ met Lightning Lane

Naast de gratis versie van Disney Genie, zal er ook een betaalde variant geïntroduceerd worden met Disney Genie+ waarbij je voor een vast bedrag per persoon, per dag reserveringen kunt maken voor snelle toegang tot attracties via de Lightning Lane rij. Individuele toegang is eveneens mogelijk. Klik hier voor meer informatie over deze betaalde service.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen