Walt Disney World    |    Nieuws    |    'Happily Ever After Nightime Spectacular' vervangt Wishes in Walt Disney World
'Happily Ever After Nightime Spectacular' vervangt Wishes in Walt Disney World
11/02/2017

'Happily Ever After Nightime Spectacular' vervangt Wishes in Walt Disney World

Na ruim 14 jaar komt er op 11 mei officieel een einde aan 'Wishes Nighttime Spectacular' in Walt Disney World en wordt de vuurwershow vervangen door 'Happily Ever After Nighttime Spectacular' met projecties, lasers, en vuurwerk. De nieuwe show in Magic Kingdom zal op 12 mei in première gaan met dagelijkse voorstellingen bij het kasteel.


Tijdens de 18 minuten durende show zijn er figuren en scenes te zien uit meer dan 25 Disney films, waaronder The Little Mermaid, Aladdin, The Hunchback of Notre Dame, Sleeping Beauty, Toy Story, maar ook Zootopia en Moana. Het kasteel van Cinderella zal worden getransformeerd door spectaculaire projecties, lasers en 50 lichtbundels. Boven het kasteel zal een groots vuurwerk te zien zijn. De soundtrack van de nieuwe show is opgenomen door een 75-koppig orkest in London en bevat muziek uit bekende films als Beauty and the Beast, Pirates of the Caribbean en The Jungle Book.

Geen zin om het vuurwerk vanuit het drukke Main Street of Central Plaza te bekijken? De soundtrack van de show wordt ook in Fantasyland afgespeeld waarbij je alle ruimte hebt om het vuurwerk van achter het kasteel te bekijken. Bekijk de volledige show vanuit Fantasyland in deze 360 graden video:

De nieuwe show vervangt 'Wishes Nighttime Spectacular', die ruim 14 jaar lang te zien was in Magic Kingdom en te boek staat als de eerste moderne vuurwerkshow van Walt Disney World. Onder leiding van Jiminy Cricket worden bezoekers meegenomen langs diverse klassieke Disney films waarbij de focus ligt op het vuurwerk. De nieuwe show is vergelijkbaar met Disney Dreams! in Disneyland Paris en heeft, naast vuurwerk, ook projecties, lasers en lichtbundels. Bekijk de complete video van Wishes met publiek inclusief Disney Light'Ears.

Happily Ever After Nighttime Spectacular zal vanaf 12 mei 2017 dagelijks te zien zijn in Magic Kingdom. De reeds bestaande projectieshow 'Once Upon A Time', een kleinere versie van de gelijknamige avondshow in Tokyo Disneyland, blijft ook op bepaalde avonden te zien.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen