Walt Disney World    |    Nieuws    |    Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World
13/06/2020

Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World

Cinderella Castle in Magic Kingdom Park krijgt een upgrade met nieuwe kleuren voor de 50e verjaardag van Walt Disney World. Het kasteel wordt opnieuw geverfd met lichtere blauwtinten voor de torentjes en gouden accenten voor de decoratie, vergelijkbaar met het kasteel in Disneyland Resort.


Cinderella Castle in Magic Kingdom

Het tropische klimaat in Florida zorgt ervoor dat het kasteel constant onderhevig is aan verschillende weersomstandigheden. Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World krijgt het iconische bouwwerk nu een complete metamorfose met nieuwe kleuren. Bekijk het verschil tussen de huidige versie (rechts) en de nieuwe versie (links) in onderstaande foto:

Het project zou eigenlijk tijdens openingsuren plaatsvinden met grote kranen en hoogwerkers in de drooggelegde gracht rondom het kasteel, maar vanwege de tijdelijke sluiting in verband met corona maakt Disney van de unieke gelegenheid gebruik om het kasteel versneld te upgraden zodat de nieuwe look in volle glorie kan worden bekeken als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 weer opent.

In 2021 zal Cinderella Castle nóg een transformatie ondergaan in de vorm van extra decoratie voor de 50e verjaardag. Dit levert een prachtig kasteel op met speciale lichteffecten in de avond.


50e verjaardag Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2021 viert Walt Disney World haar 50e verjaardag met een flink aantal nieuwe attracties en shows. Zo geniet je o.a. van de spectaculaire TRON Lightcycle Power Run achtbaan, de nieuwe reverse launch achtbaan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de transformatie van Epcot met nieuwe belevingen gebaseerd op films als Ratatouille, The Incredibles en Moana én de grootste avondshow ooit tijdens Harmonious.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen