Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe avondshow 'Rivers of Light' met boten en fonteinen in Disney's Animal Kingdom
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe avondshow 'Rivers of Light' met boten en fonteinen in Disney's Animal Kingdom
19/10/2015

Nieuwe avondshow 'Rivers of Light' met boten en fonteinen in Disney's Animal Kingdom

Als onderdeel van de grootste uitbreiding van Disney’s Animal Kingdom in de geschiedenis van het park, zal er vanaf 17 februari 2017 een nieuwe innovatieve avondshow te zien zijn. ‘Rivers of Light’ neemt je aan de oevers van Discovery River mee op een magische reis vol live muziek, zwevende lantaarns, waterschermen en levendige beelden uit het dierenrijk.


Speciaal voor de nieuwe show worden er tribunes gebouwd tussen Discovery Island en Expedition Everest en op een natuurlijke wijze geïntegreerd in de omgeving. Rivers of Light wordt een ceremoniële show ter afsluiting van een dag vol avonturen in Disney’s Animal Kingdom en maakt gebruik van live artiesten, prachtige beelden op het water en magische lantaarns in de lucht. De iconische Tree of Life krijgt duizenden lampjes ingebouwd om de show kracht bij te zetten.

Op 7 februari 2017 kregen enkele genodigden een eerste preview te zien van de nieuwe show. Vanwege de complexiteit, is de première van de show meerdere malen uitgesteld. Rivers of Light zal vanaf 17 februari 2017 offcieel te zien zijn voor alle bezoekers van Disney's Animal Kingdom. Bekijk de eerste video van de show:

Vanaf zomer 2018 presenteert Disney op bepaalde avonden een speciale 'Rivers of Light Dessert Party' waar je vanaf 1 uur en 15 minute vóór aanvang van de show toegang krijgt tot een afgesloten gedeelte van het theater en kunt genieten van heerlijke snacks & drankjes met daarnaast VIP zitplaatsen voor het beste zicht op de prachtige show. De Dessert Party kost $79 per volwassene en $47 voor kinderen (3-9 jaar) en dient vooraf gereserveerd te worden.

Foto's: WDW News Today

Vanaf eind mei 2019 wordt de show vernieuwd met de naam 'Rivers of Light: We Are One' waarbij er nieuwe beelden te zien zijn uit de diverse DisneyNature series én klassieke Disney films. Disney figuren uit bekende animatiefilms vieren de wondere wereld van moeder natuur waarbij de originele soundtrack wordt verrijkt met nummers uit de films.

Naast de nieuwe avondshow, komt er nog meer entertainment naar Walt Disney World’s jongste park. ‘Sunset Kilimanjaro Safaris’ wordt de nieuwe avondversie van de populaire attractie in het Afrika gedeelte van Animal Kingdom en neemt je mee op reis door de Afrikaanse savanne terwijl de zon langzaam ondergaat. Speciaal voor deze tour zijn er twee extra diersoorten te zien: Afrikaanse wilde honden en hyena’s.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen