Walt Disney World    |    Nieuws    |    Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot
Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot
16/05/2018

Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot

Walt Disney World krijgt een nieuw 'Space Restaurant' in Epcot genaamd Space 220 waarbij gasten het gevoel krijgen in de ruimte te dineren met zicht op de Aarde. Het restaurant gaat gebruikmaken van de laatste nieuwe projectietechnieken en zal gebouwd worden in het Future World gedeelte van het park.


Space 220 Restaurant

Het Space Restaurant werd in 2017 reeds aangekondigd, maar tijdens D23 in 2019 heeft Disney meer details én een locatie bekendgemaakt. Het restaurant komt naast Mission: SPACE, de simulator attractie die onlangs werd vernieuwd met nieuwe missies naar Mars. Het gebouw krijgt geen echte ramen, maar zogenaamde 'digital windows' waarbij projecties van het heelal worden getoond om zo de illusie te wekken dat gasten daadwerkelijk in de ruimte dineren.

Toegang tot het restaurant is mogelijk via een 'Departure Lobby' waar gasten kunnen inchecken. Vervolgens stappen de gasten aan boord van een 'Transportation Chamber' (lift) die hen naar de ruimte zal vervoeren.

Eenmaal in de 'ruimte' lopen gasten door een lange gang ('Space Cellar'), met vele soorten wijn in vitrines, richting het restaurant dat bestaat uit twee verdiepingen met in totaal meer dan 350 plaatsen en een bar met 12 zitplaatsen. Het restaurant zal dagelijks open gaan voor ontbijt, lunch en diner.

Disney heeft bekendgemaakt dat het restaurant in september 2021 haar deuren zal openen in Epcot, samen met Remy's Ratatouille Adventure (vanaf 1 oktober 2021) in het paviljoen van Frankrijk. Daarna openen Guardians of the Galaxy (Epcot) & TRON Lightcycle Power Run (Magic Kingdom) in 2022.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen