Overnachten met invalide persoon

We zijn druk vanalles aan het uitproberen tijdens ons abonnement op Disney, maar een goed en niet te duur hotel vinden, blijkt toch een flinke klus. Waar kun je goed terecht met een rolstoel? Het lijkt erop dat men in hotels denkt dat het plaatsen van een douchestoeltje en het hebben van ene ruimere badkamer voldoende is voor invaliden, maar dat is natuurlijk niet zo. Mijn vader heeft ook een beugel bij het toilet nodig, genoeg ruimte om met zijn rolstoel te kunnen rijden, genoeg ruimte voor anderen om hem te helpen bij bijvoorbeeld douchen en toilet. Wie heeft er tips?

Reacties

  • We zijn druk vanalles aan het uitproberen tijdens ons abonnement op Disney, maar een goed en niet te duur hotel vinden, blijkt toch een flinke klus. Waar kun je goed terecht met een rolstoel? Het lijkt erop dat men in hotels denkt dat het plaatsen van een douchestoeltje en het hebben van ene ruimere badkamer voldoende is voor invaliden, maar dat is natuurlijk niet zo. Mijn vader heeft ook een beugel bij het toilet nodig, genoeg ruimte om met zijn rolstoel te kunnen rijden, genoeg ruimte voor anderen om hem te helpen bij bijvoorbeeld douchen en toilet. Wie heeft er tips?

    In new port bay hotel zijn de mindervalide kamers uitgerust met een badkamer die wel bruikbaar is. Douche ipv bad en voldoende ruimte voor de rolstoel. Beugel voor het toilet ook aanwezig.
    Anders even bellen met de reserveringslijn?
Log In of Registreer om te reageren.