Probeer Disney+ 7 dagen gratis

maart 2020 aangepast in Algemeen
Even iets totaal anders dan het parken geweld op dit forum.
Heb vanochtend de live stream zotten kijken van D23 expo en Disney pakt toch wel even enorm uit met dat aanstaande streaming kanaal. Niet normaal waar ze achter de schermen al mee bezig zijn geweest.

Reacties

 • Yes, thomastol. Hier vannacht ook gekeken.En straks 1845 en om 3 staat de wekker.Deze streaming valt bij ons in de smaak.
 • Disney is toch wel echt constant goed aan het uitpakken
  Er komt ,vind ik,eindelijk een documantaire serie over de mensen die elke dag achter de schermen werken in de Disney pretparken en de mensen die het voor ons zo magische maken.
  Daar komt ook een mooi dik koffietafel formaat boek vanuit
 • Geweldig, thw voor de update!

  Op YouTube als je zoekt op D23 expo 2019 kun je ze nog terugkijken

  Wat makkelijker is, is dat er genoeg sites zijn zoals deze waar de belangrijkste nieuwtjes er worden uitgepikt.

  Er staat genoeg te gebeuren in ieder geval, we kijken er naar uit 😁
 • Hallo thomastol en Macamba kijken jullie op youtube Spokesmayne? Hij is op D23
 • Disney + nu gratis te bekijken
 • Hoi allemaal,

  Voor degene die Disney+ nog niet hebben: Probeer de service nu tijdelijk 7 dagen gratis via onze speciale aanbieding (https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/aanbieding-disney-plus-gratis-streaming-service) en stream Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic content op 4 apparaten tegelijk. Disney+ is momenteel alleen in Nederland beschikbaar, maar volgt in de zomer van 2020 ook in België.

  Groetjes,
  Lars
 • Nog even leuk om te melden is dat als je een Nederlandse account hebt (waarvoor je ook moet betalen met een Nederlandse iDeal / creditcard of Paypal account) je deze conform de EU regels in heel Europa kunt gebruiken. ;-)

  Er staan ook leuke dingen op voor volwassenen: hoop achtergrond zoals Insiders, The Imagineering story, one day at Disney.
  Ideaal om wat dagen mee te vullen tijdens de ‘lockdown’.
Log In of Registreer om te reageren.