Lastminute boeken?

Heeft iemand ervaring met ter plekke een kamer in een hotel boeken? Is dat überhaupt mogelijk bij de Disney-hotels of partnerhotels? En zo ja, is dat dan voordeliger, omdat je eigenlijk voor opvulling zorgt?

Reacties

  • Heeft iemand ervaring met ter plekke een kamer in een hotel boeken? Is dat überhaupt mogelijk bij de Disney-hotels of partnerhotels? En zo ja, is dat dan voordeliger, omdat je eigenlijk voor opvulling zorgt?

    Hoi larissavanbuul,

    Dat raden wij af, aangezien er ter plaatse alleen kamers gereserveerd kunnen worden voor de standaard 'rack rate' prijs, zonder aanbieding of korting. Het is altijd voordeliger om op voorhand te boeken. Via onze handige zoekmachine van Expedia (via deze pagina: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/hotels-accommodatie-paris/overige-accommodatie-paris) is het vaak ook voor de Disney hotels mogelijk om vlak vóór de aankomstdag nog te annuleren, mocht je nu bijvoorbeeld niet zeker weten of jullie kunnen/willen overnachten en toch van de speciale prijzen gebruik wilt maken. Check per hotel en aankomst wat de annuleringsvoorwaarden zijn.

    Groetjes,
    Lars
  • Okee, dank je wel! Nadeel is dat ik geen creditcard heb, dus eigenlijk altijd bij expedia direct moet betalen ?
Log In of Registreer om te reageren.