Meet and greet Merida

Hallo,
Zijn de plannen voor de meet and greets gewijzigd? Op jullie site staat dat er vanaf 6 februari een meet and greet locatie met Merida is. Maar volgens het parkprogramma is dit niet het geval. Er staat nl niets op
over een meet and greet met Merida. Wel erg jammer

Groetjes Sabina

Reacties

 • Zo te zien zit Merida deze week inderdaad niet in het programma voor de Meet and Greets. Natuurlijk jammer maar helaas kan dit voorkomen. Misschien heeft het te maken met de eerste shows in het Chapperall Theater?
 • Sabina,

  er zijn de afgelopen week meer meet-and-greets geweest dan in het programma stonden vermeld. Zo waren Mickey en Minnie samen 's ochtends vroeg te zien op Minnies plekje bij de ingang van Liberty Arcade en kon je TweedleDee en TweedleDum bij het labyrint van Alice aantreffen.
  Wie weet kom je ook Merida nog ergens onverwacht tegen!
 • Goed nieuws! Vandaag is het stuk rond de Barbeque Cookout weer geopend en daar is ook de M&G! Dus jullie kunnen weer op de foto!
 • Volgens het weekprogramma van het park niet,hoor
 • Ik ben 8 en 9 februari in disneyland geweest en Merida stond niet op als meet en greet.

  Maandag was zij niet te zien op de fotolocatie in de buurt van de barbecue cookout. Maar dinsdag was zij er in zowel de voor- als de namiddag aanwezig voor foto's.

  Ik weet dat als het aangekondigd is op de planning dan stond daar een fotograaf die foto's maakt voor op de photopas dat was nu niet het geval, je kon er enkel met Merida op de foto als je zelf foto's maakt.

Log In of Registreer om te reageren.