Reismaatje gezocht

2»

Reacties

  • Wat een leuk idee!
    Sinds vorige week heb ik een jaarpas en ik verwacht nog wel enkele keren alleen richting Parijs te gaan. Maar het is natuurlijk erg leuk om ook eens gezelschap te hebben en de hobby te kunnen delen.
    Ik ben 33 jaar, kom uit Brabant, vind het te gek om met de figuren op de foto te gaan, maar ben ook in voor de verschillende attracties.
  • Hoi!!, ik had al hierover een berichtje geplaats, en ik weet niet of iemand nog reageert maar ik ben opzoek naar een reismaatje. Echter heb ik al 3 die met mij meegaan 2 in Mei en 1 in Juli maar sinds ik een Jaarkaart heb, wil ik graag meerdere keren gaan, helaas is niemand op de maanden dat ik graag wil niet beschikbaar. Het liefst iemand van tussen de 22 en 29 jaar, wie het leuk zou vinden stuur me een berichtje.
  • Hallo ik weet dat ik al eerder deze discussie ben begonnen. Maar ik ben nog steeds opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs, ik heb wel 1 iemand maar die heeft niet altijd tijd. Wie het leuk zou vinden stuur me een privé berichtje, zodat we het verder kunnen bespreken.
  • Het liefst rond de 22 tot 27 jaar oud.
  • Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.
  • Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.

    Hey Mariska, mijn naam is Dennis.
    Ik ben 25 jaar oud en ben eigenlijk ook nog opzoek naar gezellige mensen die disneyfan zijn. Ik ben geen nerd die van alles van Disney weet, maar ik houd wel van Disney en voel me dus ook echt een fan! :blush: Ik zou dolgraag iemand of meerdere mensen ontmoeten waarmee ik kan chillen, terassen, filmpje pakken en miss pretparken bezoeken :smile: Zo wil ik dit jaar nog heel graag (gezien ik nu ben afgestudeerd) naar Japan of Amerika (waaronder weekje Colorado pretparken), alleen lijkt me dit erg saai in mijn eentje. Daarnaast zou ik elk moment naar disneyland parijs willen, alleen heb niet echt iemand om mij heen die dit ook wilt, tijd heeft of kan betalen. Laat maar weten als je (en anderen) het leuk lijkt om contact op te nemen. <# Desnoods om gewoon gezellig te chatten over onze gedeelde interesses <img class="emoticon" src="/plugins/Emoticons/images/smile.gif" alt="^^" />
  • juli 2019 aangepast
    Ddj zei:

    Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.

    Hey Mariska, mijn naam is Dennis.
    Ik ben 25 jaar oud en ben eigenlijk ook nog opzoek naar gezellige mensen die disneyfan zijn. Ik ben geen nerd die van alles van Disney weet, maar ik houd wel van Disney en voel me dus ook echt een fan! :blush: Ik zou dolgraag iemand of meerdere mensen ontmoeten waarmee ik kan chillen, terassen, filmpje pakken en miss pretparken bezoeken :smile: Zo wil ik dit jaar nog heel graag (gezien ik nu ben afgestudeerd) naar Japan of Amerika (waaronder weekje Colorado pretparken), alleen lijkt me dit erg saai in mijn eentje. Daarnaast zou ik elk moment naar disneyland parijs willen, alleen heb niet echt iemand om mij heen die dit ook wilt, tijd heeft of kan betalen. Laat maar weten als je (en anderen) het leuk lijkt om contact op te nemen. <# Desnoods om gewoon gezellig te chatten over onze gedeelde interesses ^^</p>
    Hoi ik had je een privé berichtje gestuurd, en wat je allemaal beschrijft lijkt me erg leuk. En ik zou het erg leuk vinden om met je in contact komen. Had me telefoonnummer in dat berichtje gezet.
  • Goeie avond iedereen, ik ben zoals iedereen hier een enorme Disneyland fan en ik heb sinds Mei eindelijk een Magic Plus Kaart. Maar helaas kan ik geen mensen meer vinden, die het leuk zouden vinden om mee te gaan ik zou het daarom ontzettend leuk vinden om iemand te vinden. Dus als iemand hetzelfde probleem heeft en het leuk zou vinden om regelmatig met mij mee te gaan, Kan een berichtje sturen, en misschien wie weet kunnen we binnenkort samen naar Disneyland Paris of de andere Disney Parken.
  • Hoi iedereen, zoals de meeste hier heb ik een enorme liefde aan Disney. Ben ik regelmatig te vinden in Disneyland en probeer naar alle Disney Films te gaan die in de bioscoop komen. Echter degene met wie ik op het moment omga die hebben niet de liefde, niet zo erg zoals ik heb ben daarom opzoek naar iemand of meerdere. Waarmee ik deze liefde mee kan delen en misschien regelmatig mee naar Disneyland kan gaan, en vaak Disney Marathons houden en lekker Disney shopping doen in Primark, Magical Gifts en The Disney Store. Dus als iemand hetzelfde probleem heeft, en die zou het leuk vinden om met mij deze Disney dingen te doen. Die kan een berichtje sturen en misschien wie weet creëren we een vriendschap.
  • Kijk eens bij reismaatje.
  • Hoi, mijn naam is Louis, 51 jaar oud en ik kom uit Delft.
    Ik ben al van jongs af aan fan van diverse pretparken, maar vooral Disney Paris en De Efteling.

    Helaas ben ik door omstandigheden al jaren niet meer in een pretpark geweest, en ken ik in mijn directe omgeving ook geen andere pretpark fans.
    Dus vandaar dat ik hoop hier misschien wat fans te vinden, waarmee ik samen misschien eens weer eens Disney of een ander park kan bezoeken.
    Want in mijn uppie ergens heen gaan is niet echt iets voor mij.

    Ik ben in elk geval door mijn hoogtevrees helaas niet echt een fan van coasters.
    Vind sommige erg mooi om te zien, maar daar blijft het voor mij meestal wel bij.
    Wel ben ik ook gek van fotograferen, dus mocht ik ooit iemand tegen komen die ook graag samen fotografeert, dan is dat helemaal top !
  • Hoi allemaal, ben een enorme fan van Disney/Marvel. Maar kan het niet altijd met andere mensen delen, ik zoek daarom op het moment een paar leuke dames van rond de 24 uit de omgeving van Den Haag. Om gezellig in contact te komen, lekker samen voor shoppen, filmavondjes houden of gewoon gezellig naar Disneyland Parijs te gaan. Wie het leuk zou vinden, kan me een berichtje sturen. En wie wie weet kunnen we een magische vriendschap opbouwen.
  • maart 2020 aangepast
    Hallo iedereen,
    Mijn naam is Christian ik ben 24jaar oud en kom uit de omgeving Rotterdam.
    Al een aantal jaar nauwelijks Attractieparken meer bezocht omdat eigenlijk niemand meer in mijn vriendenkring zin heeft om pretparken te bezoeken.
    Uiteraard voornamelijk groot fan van Disneyland Parijs en zoek daarom een reismaatje die zin heeft om als het Corona virus weggetrokken is om met mij die kant op te gaan en een leuke trip te beleven of om vaker erheen te gaan :)
  • Hoi daar, Johan hier. Ik ben 39 jaar, een getrouwde vader van 39, 2 kids met ook nog 2 katten.
    Wonend in Nijkerk, oorspronkelijk kom ik uit Deurne (Noord-Brabant)

    Hou je van Disney films kijken, nerd talk (bijv lego en star wars), Donald duck, Disney Foodblog kijken en uit de buurt van Amersfoort/Nijkerk? Wil je net als mij pretparken zoals Disneyland Parijs bezoeken? En die het ook leuk vind om ,in de toekomst, informatie voor Disney world mee uit te zoeken? Dan is deze op zoek naar gezellige nerd naar jou!
    Ik kan niet wachten naar al je ervaringen, tips and tricks te luisteren.

    Ik wil misschien met mijn kids nog komende Jaren naar Disneyland Parijs. Maar ook over, wss 10 jaar, zelf/met partner naar Disney world.

    Ik vind het dus leuk een reis maatje te vinden voor Parijs, kan ook voor 1 dag. Ik bied naast dit, ook een geduldig persoon aan, die het niet erg vind als je graag de winkels in gaat. Ben zelf niet een trillseeker qua atracties.

    Vragen staan vrij!
  • Hoi ik ben sandra. ik ben 30 jaar. woon in nieuwegein.
    ik verzamel zelf Disney pins en nuimos. dit jaar wil ik eind april begin mei naar Disney land gaan. ik ga er alleen heen maar misschien is er nog iemand die alleen gaat en het gezellig vind om samen te gaan. ik zou graag iemand leren kennen die net als ik Disney leuk vind graag naar films kijkt of ander dingen van Disney leuk vind.

    :)
  • Hey Sandra, ik ben Marcus 40 jaar en ga met mijn kinderen van 7 en 3 op 29 April. We redden ons maar was aan het kijken of ik een soort van een gezelschap kon vinden om beide kids goed te kunnen laten genieten en niet telkens voor dilemma’s te komen staan. Niet helemaal misschien waar jij naar zoekt als reisgenoot maar wie weet hebben we iets aan elkaar.
  • Mocht je willen reageren mag dat op 0622380854.
  • Hoi allemaal,

    Ik ben Naomi, 22 jaar, kom uit Brabant en ik zou graag in januari (na de kerstperiode) nog eens naar Disneyland Parijs gaan. Nu hoorde ik van heel veel mensen dat het echt wel heel leuk is om in je eentje te gaan, maar ik vroeg me dus af of er meer mensen hier zijn die rond die tijd naar Disney zouden willen en iemand zoeken om mee te gaan? Sowieso omdat het me gezelliger lijkt met z'n tweetjes en ook omdat het goedkoper is ? . Mocht je nou niet samen willen reizen, maar wel een paar uurtjes of een dagje samen in Disney willen doorbrengen lijkt me dat natuurlijk ook heel gezellig!

    En voor wie interesse heeft om samen te reizen, we kunnen natuurlijk eerst een paar keer in Nederland afspreken en hier iets leuks doen voor we richting Parijs gaan!
  • Naomi zei:

    Hoi allemaal,

    Ik ben Naomi, 22 jaar, kom uit Brabant en ik zou graag in januari (na de kerstperiode) nog eens naar Disneyland Parijs gaan. Nu hoorde ik van heel veel mensen dat het echt wel heel leuk is om in je eentje te gaan, maar ik vroeg me dus af of er meer mensen hier zijn die rond die tijd naar Disney zouden willen en iemand zoeken om mee te gaan? Sowieso omdat het me gezelliger lijkt met z'n tweetjes en ook omdat het goedkoper is ? . Mocht je nou niet samen willen reizen, maar wel een paar uurtjes of een dagje samen in Disney willen doorbrengen lijkt me dat natuurlijk ook heel gezellig!

    En voor wie interesse heeft om samen te reizen, we kunnen natuurlijk eerst een paar keer in Nederland afspreken en hier iets leuks doen voor we richting Parijs gaan!

    Hoihoi!

    Ik probeer normaal gesproken één keer per maand te gaan, dus lijkt me supergezellig in januari! Ik ben nu 27, dan 28, en woon ook in Brabant! Misschien dat we er samen uit kunnen komen als we klikken?
  • juli 2022 aangepast
    Oh leuk! Lijkt me gezellig :) . Kan ik via het forum ook berichtjes sturen? Ben nog een beetje nieuw hier haha

  • Naomi zei:

    Oh leuk! Lijkt me gezellig :) . Kan ik via het forum ook berichtjes sturen? Ben nog een beetje nieuw hier haha

    Dat kan zeker. Klik op de naam van de persoon waarnaar je een bericht wilt sturen en klik dan op 'Bericht'. Zo kun je een privébericht sturen.
  • Dankjewel!
  • Ik ga 11 augustus voor het eerst alleen naar Disneyland voor 3 dagen. Zijn er meer mensen die er dan zijn? Misschien kunnen we elkaar ergens ontmoeten
  • Hallo,

    Ik ben Adriaan, 34 jaar en ik ben van Leuven, België. Ik zou graag een reisgenoot vinden om samen mee naar Disneyland te gaan.

    Groetjes,
    Adriaan
  • Hallo,
    Ik ben Dennis en ben 31 jaar en kom uit Tilburg. Ben al vele jaren een Disney fan en ook heel erg van marvel ben al 19 keer in Disneyland geweest dit omdat mn moeder ook Disney fan is en ons vroeger altijd meenam op vakantie daarheen. Wil graag volgende zomer weer een midweekje of weekendje daarheen gaan maar ben nog op zoek naar een leuke reisgenoot dus mocht je mee willen gaan dan hoor ik graag van je en kunnen we kijken of het klikt.

    Groetjes
    Dennis
  • Gentlepeeps,

    Ik ben Flynn, 35 jaar uit Belgisch Limburg en op volgende momenten ben ik solo in Disneyland Parijs te vinden:

    - 12 tot en met 16 februari 2024
    - 9 tot en met 12 juni 2024
    - 9 tot en met 13 december 2024

    Vroeger was Disneyland Parijs de vaste bestemming van mijn moeder en mij, maar sinds haar overlijden in 2009 ben ik er niet meer geweest. Het werd dus hoog tijd om nog eens terug te gaan. Ik ben niet echt van de spannende attracties, maar meer van de sfeer, parades en shows. Het lijkt me leuk om daar te meeten met andere (al dan niet solo) Disneygangers, voor één of meerdere dagen. We kunnen ook samen reizen, ik neem telkens de trein vanuit Brussel Zuid.

    Zin om samen te reizen of gewoon een keer te meeten? Laat gerust van je horen! 😊
  • Hey iedereen,

    Ik ben Dennis, 28 jaar en kom uit regio Eindhoven. Ik ben al een lange tijd fan van Disney en pretparken. Ik ben in 2009 in Amerika Orlando geweest om toentertijd verschillende pretparken te bezoeken. Het lijkt mij super vet om hier nog een keer naartoe te gaan en ik zoek eigenlijk iemand die zin heeft om met mij mee te gaan om deze mooie reis te maken. Het liefste naar zoveel mogelijk pretparken dus naast Disney World ook Universal Studios bijvoorbeeld. Het lijkt mij daarom mooi om misschien via deze site iemand te vinden die ook hier graag naartoe zou willen gaan zodat ik niet alleen hoef te gaan. Natuurlijk zou ik eerst een paar keer willen kennismaken (wellicht in NL pretparken) voordat de reis dan uiteindelijk gemaakt wordt. Lijkt het je leuk om hier ook naartoe te gaan dan hoor ik graag van je!
Log In of Registreer om te reageren.