Reismaatje gezocht

2»

Reacties

 • Wat een leuk idee!
  Sinds vorige week heb ik een jaarpas en ik verwacht nog wel enkele keren alleen richting Parijs te gaan. Maar het is natuurlijk erg leuk om ook eens gezelschap te hebben en de hobby te kunnen delen.
  Ik ben 33 jaar, kom uit Brabant, vind het te gek om met de figuren op de foto te gaan, maar ben ook in voor de verschillende attracties.
 • Hoi!!, ik had al hierover een berichtje geplaats, en ik weet niet of iemand nog reageert maar ik ben opzoek naar een reismaatje. Echter heb ik al 3 die met mij meegaan 2 in Mei en 1 in Juli maar sinds ik een Jaarkaart heb, wil ik graag meerdere keren gaan, helaas is niemand op de maanden dat ik graag wil niet beschikbaar. Het liefst iemand van tussen de 22 en 29 jaar, wie het leuk zou vinden stuur me een berichtje.
 • Hallo ik weet dat ik al eerder deze discussie ben begonnen. Maar ik ben nog steeds opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs, ik heb wel 1 iemand maar die heeft niet altijd tijd. Wie het leuk zou vinden stuur me een privé berichtje, zodat we het verder kunnen bespreken.
 • Het liefst rond de 22 tot 27 jaar oud.
 • Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.
 • Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.

  Hey Mariska, mijn naam is Dennis.
  Ik ben 25 jaar oud en ben eigenlijk ook nog opzoek naar gezellige mensen die disneyfan zijn. Ik ben geen nerd die van alles van Disney weet, maar ik houd wel van Disney en voel me dus ook echt een fan! :blush: Ik zou dolgraag iemand of meerdere mensen ontmoeten waarmee ik kan chillen, terassen, filmpje pakken en miss pretparken bezoeken :smile: Zo wil ik dit jaar nog heel graag (gezien ik nu ben afgestudeerd) naar Japan of Amerika (waaronder weekje Colorado pretparken), alleen lijkt me dit erg saai in mijn eentje. Daarnaast zou ik elk moment naar disneyland parijs willen, alleen heb niet echt iemand om mij heen die dit ook wilt, tijd heeft of kan betalen. Laat maar weten als je (en anderen) het leuk lijkt om contact op te nemen. <# Desnoods om gewoon gezellig te chatten over onze gedeelde interesses <img class="emoticon" src="/plugins/Emoticons/images/smile.gif" alt="^^" />
 • juli 2019 aangepast
  Ddj zei:

  Hoi allemaal, ik ben op het moment opzoek naar een reismaatje voor Disneyland Parijs. Heb sinds mei een Magic Plus pas en wil regelmatig gaan, op het moment zit ik erover na te denken om rond Januari/Februari/Maart/April te gaan. Het lijkt me erg leuk om iemand mee te nemen, het liefst als het mogelijk is rond de 22 tot 28 jaar oud die erg veel van Disney houd. Wie het leuk lijkt kan me een berichtje sturen ik probeer dan, zo snel mogelijk te reageren erop.

  Hey Mariska, mijn naam is Dennis.
  Ik ben 25 jaar oud en ben eigenlijk ook nog opzoek naar gezellige mensen die disneyfan zijn. Ik ben geen nerd die van alles van Disney weet, maar ik houd wel van Disney en voel me dus ook echt een fan! :blush: Ik zou dolgraag iemand of meerdere mensen ontmoeten waarmee ik kan chillen, terassen, filmpje pakken en miss pretparken bezoeken :smile: Zo wil ik dit jaar nog heel graag (gezien ik nu ben afgestudeerd) naar Japan of Amerika (waaronder weekje Colorado pretparken), alleen lijkt me dit erg saai in mijn eentje. Daarnaast zou ik elk moment naar disneyland parijs willen, alleen heb niet echt iemand om mij heen die dit ook wilt, tijd heeft of kan betalen. Laat maar weten als je (en anderen) het leuk lijkt om contact op te nemen. <# Desnoods om gewoon gezellig te chatten over onze gedeelde interesses ^^</p>
  Hoi ik had je een privé berichtje gestuurd, en wat je allemaal beschrijft lijkt me erg leuk. En ik zou het erg leuk vinden om met je in contact komen. Had me telefoonnummer in dat berichtje gezet.
 • Goeie avond iedereen, ik ben zoals iedereen hier een enorme Disneyland fan en ik heb sinds Mei eindelijk een Magic Plus Kaart. Maar helaas kan ik geen mensen meer vinden, die het leuk zouden vinden om mee te gaan ik zou het daarom ontzettend leuk vinden om iemand te vinden. Dus als iemand hetzelfde probleem heeft en het leuk zou vinden om regelmatig met mij mee te gaan, Kan een berichtje sturen, en misschien wie weet kunnen we binnenkort samen naar Disneyland Paris of de andere Disney Parken.
 • Hoi iedereen, zoals de meeste hier heb ik een enorme liefde aan Disney. Ben ik regelmatig te vinden in Disneyland en probeer naar alle Disney Films te gaan die in de bioscoop komen. Echter degene met wie ik op het moment omga die hebben niet de liefde, niet zo erg zoals ik heb ben daarom opzoek naar iemand of meerdere. Waarmee ik deze liefde mee kan delen en misschien regelmatig mee naar Disneyland kan gaan, en vaak Disney Marathons houden en lekker Disney shopping doen in Primark, Magical Gifts en The Disney Store. Dus als iemand hetzelfde probleem heeft, en die zou het leuk vinden om met mij deze Disney dingen te doen. Die kan een berichtje sturen en misschien wie weet creëren we een vriendschap.
 • Kijk eens bij reismaatje.
 • Hoi, mijn naam is Louis, 51 jaar oud en ik kom uit Delft.
  Ik ben al van jongs af aan fan van diverse pretparken, maar vooral Disney Paris en De Efteling.

  Helaas ben ik door omstandigheden al jaren niet meer in een pretpark geweest, en ken ik in mijn directe omgeving ook geen andere pretpark fans.
  Dus vandaar dat ik hoop hier misschien wat fans te vinden, waarmee ik samen misschien eens weer eens Disney of een ander park kan bezoeken.
  Want in mijn uppie ergens heen gaan is niet echt iets voor mij.

  Ik ben in elk geval door mijn hoogtevrees helaas niet echt een fan van coasters.
  Vind sommige erg mooi om te zien, maar daar blijft het voor mij meestal wel bij.
  Wel ben ik ook gek van fotograferen, dus mocht ik ooit iemand tegen komen die ook graag samen fotografeert, dan is dat helemaal top !
 • Hoi allemaal, ben een enorme fan van Disney/Marvel. Maar kan het niet altijd met andere mensen delen, ik zoek daarom op het moment een paar leuke dames van rond de 24 uit de omgeving van Den Haag. Om gezellig in contact te komen, lekker samen voor shoppen, filmavondjes houden of gewoon gezellig naar Disneyland Parijs te gaan. Wie het leuk zou vinden, kan me een berichtje sturen. En wie wie weet kunnen we een magische vriendschap opbouwen.
 • maart 2020 aangepast
  Hallo iedereen,
  Mijn naam is Christian ik ben 24jaar oud en kom uit de omgeving Rotterdam.
  Al een aantal jaar nauwelijks Attractieparken meer bezocht omdat eigenlijk niemand meer in mijn vriendenkring zin heeft om pretparken te bezoeken.
  Uiteraard voornamelijk groot fan van Disneyland Parijs en zoek daarom een reismaatje die zin heeft om als het Corona virus weggetrokken is om met mij die kant op te gaan en een leuke trip te beleven of om vaker erheen te gaan :)
 • Hoi daar, Johan hier. Ik ben 39 jaar, een getrouwde vader van 39, 2 kids met ook nog 2 katten.
  Wonend in Nijkerk, oorspronkelijk kom ik uit Deurne (Noord-Brabant)

  Hou je van Disney films kijken, nerd talk (bijv lego en star wars), Donald duck, Disney Foodblog kijken en uit de buurt van Amersfoort/Nijkerk? Wil je net als mij pretparken zoals Disneyland Parijs bezoeken? En die het ook leuk vind om ,in de toekomst, informatie voor Disney world mee uit te zoeken? Dan is deze op zoek naar gezellige nerd naar jou!
  Ik kan niet wachten naar al je ervaringen, tips and tricks te luisteren.

  Ik wil misschien met mijn kids nog komende Jaren naar Disneyland Parijs. Maar ook over, wss 10 jaar, zelf/met partner naar Disney world.

  Ik vind het dus leuk een reis maatje te vinden voor Parijs, kan ook voor 1 dag. Ik bied naast dit, ook een geduldig persoon aan, die het niet erg vind als je graag de winkels in gaat. Ben zelf niet een trillseeker qua atracties.

  Vragen staan vrij!
Log In of Registreer om te reageren.