Eventueel een ander persoon meenemen?

Hoi allemaal, ( en dan hoop ik dat Lars mee leest!)
Wij hebben een verblijf geboekt bij Disney voor 3/5 januari, ik zou met mijn moeder en de kids gaan. Nu is het dus zo dat mijn vader helaas een herseninfarct heeft gehad en we niet zeker weten of mijn moeder mee zal kunnen. We gaan er natuurlijk uit van wel, maar we weten dat pas op het laatste moment. Is het mogelijk, dat als mijn moeder niet mee kan, ik mijn man nog kan meenemen op het laatste moment?
Lieve groetjes,
Maaike

Reacties

 • Hoi @Maaike28 ,

  Wat vervelend om te horen van je vader. We hopen op een spoedig herstel! En ja, het is mogelijk om iemand anders mee te nemen, zolang de hoofd boeker zelf mee gaat. Mocht degene waar de boeking op staat niet mee kunnen, dan moet je even bellen met Disney. Dit geldt overigens alleen voor arrangementen en losse tickets. Jaarkaarten zijn persoonlijke toegangsbewijzen en mogen niet door anderen worden gebruikt.

  Groetjes,
  Lars
 • Dankjewel voor je snelle antwoord Lars. Dan hoeven we ons daar niet in ieder geval niet druk om te maken:)
 • 26 oktober aangepast
  Wij gaan met zn 3en in februari, maar heel misschien gaat er nog een nichtje mee. Kun ik dan online extra ontbijt en tickets regelen, of kun ik beter even bellen?

  Sterkte voor je vader @Maaike28 Hopelijk hersteld hij snel
 • tess81 zei:

  Wij gaan met zn 3en in februari, maar heel misschien gaat er nog een nichtje mee. Kun ik dan online extra ontbijt en tickets regelen, of kun ik beter even bellen?

  Nee, om iemand die ook toegangstickets nodig heeft toe te voegen aan een arrangement, zul je de Disney reserveringslijn moeten bellen.
 • dank je wel Lars!
Log In of Registreer om te reageren.