Tot 50% korting op tickets voor Disneyland Paris

Hoi allemaal,

De nieuwe online voorverkooptickets van Disneyland Paris zijn nu beschikbaar voor gebruik t/m 31 januari 2021. Profiteer van hoge kortingen tot 50% en ontvang de E-tickets direct per mail (scannen met smartphone bij poortjes, afdrukken is niet nodig) via: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/tickets-paris.

Groetjes,
Lars

Reacties

 • Hoi allemaal,

  Disney heeft zojuist nieuwe openingstickets gelanceerd met gegarandeerde toegang tot de parken (geen reservering nodig) én kosteloos annuleren met volledige terugbetaling tot 3 dagen vóór vertrek. Beschikbaar voor 1 of 2 parken naar keuze. Bekijk en/of bestel ze hier: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/korting-op-tickets-voor-disneyland-paris-aanbieding.

  Groetjes,
  Lars
 • Weet je wat ik zo waardeloos vindt Lars... het lijkt alsof alle kaarten waar al voor betaald is (zonder datum of jaarpassen) moeten gaan vechten om een plekje en niet meerdere dagen achter elkaar het park in zullen kunnen, terwijl Disney geen beperking lijkt te kennen voor het verstrekken van toegang aan hotelgasten met arrangement, en mensen die nog (gedateerde) kaarten moeten kopen. Voor hun is boeken zelfs al een tijdje mogelijk.

  Dus iedereen die in een eerder stadium heeft betaald voor toegang, krijgt met voorwaarden te maken die zeer nadelig zijn. Ik voel bijna een soort drang om ondanks mijn jaarabonnement kaarten te kopen om toegang te krijgen.
 • Hoi @steef ,

  Wat wij hebben begrepen is dat het aantal resort gasten in de beginfase na heropening minimaal zal zijn, aangezien diverse hotels nog gesloten zijn én niet iedereen direct naar Disney wilt in de huidige omstandigheden. Alleen tickets die op datum staan krijgen gegarandeerd toegang. Ook dat zijn er niet veel, want de meeste tickets zijn geldig binnen een specifieke periode en ook bezoekers met die tickets zullen reserveringen voor toegang moeten maken.

  Het is niet bekend hoe de 'verdeling' voor toegang zal zijn gelet op de capaciteit, maar waarschijnlijk krijgen jaarkaarthouders het grootste aantal toebedeelt, zeker in de periode vlak na de heropening. We verwachten vandaag of morgen bericht dat het systeem live gaat via: https://www.discoverthemagic.nl/disneyland-paris/nieuws/reservering-toegang-parken-disneyland-paris-disney-world.

  Groetjes,
  Lars
Log In of Registreer om te reageren.