Reserveringssysteem voor toegang tot Disneyland Paris met de Disney Park Pass
20/06/2020
Reserveringssysteem voor toegang tot Disneyland Paris met de Disney Park Pass

Alle Disney resorts wereldwijd implementeren een nieuw reserveringssysteem voor toegang tot de parken met de nieuwe Disney Park Pass. Naast een regulier toegangsbewijs is vanwege de beperkte capaciteit nu ook tijdelijk een reservering nodig om binnen te mogen. In dit artikel leggen we uit hoe dit precies in z'n werk gaat.


Disneyland Paris

Disneyland Paris zal vanaf 15 juli 2020 de deuren van de parken en hotels gefaseerd openen. Tijdens de bekendmaking werd duidelijk dat bepaalde bezoekers een reservering zullen moeten maken om toegang te krijgen tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Het gaat hier alleen om bezoekers met losse tickets zonder datum en jaarkaarthouders. Gasten met een compleet arrangement in de Disney hotels (inclusief toegangstickets) hebben geen reservering nodig en krijgen gegarandeerd toegang tot beide parken.

Let op: Met een tijdelijke jaarkaart (E-voucher) kun je maximaal één dag toegang reserveren. Pas als je de voucher omwisselt voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel kunnen reserveringen voor meerdere dagen worden gemaakt.

Reserveringen zijn mogelijk vanaf 2 juli 2020 en noodzakelijk voor bezoekers met losse tickets zonder datum en jaarkaarthouders. Kinderen t/m 2 jaar en begeleiders van gasten met een beperking hoeven niet te reserveren. Een reservering kan op elk moment tot 10.00 uur (lokale tijd in Parijs) op de dag van het bezoek worden geannuleerd.

Belangrijk: Wanneer je de reservering niet van tevoren annuleert en de reservering niet gebruikt op de gereserveerde datum, wordt de toegang tot het speciale online platform geblokkeerd en/of alle andere reserveringen met hetzelfde ticket of jaarkaart voor de volgende 14 dagen geannuleerd.

Reserveer toegang tot de parken online via:


Aanbiedingen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2020 én 2021

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2020 én 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's en dinnershow, nieuwe mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, nieuwe magic shots in de parken, de terugkeer van populaire shows en openingsaanbiedingen. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Walt Disney World

Aangezien Disneyland Paris op dit moment nog geen details bekend heeft gemaakt over het toegangssysteem dat zij zullen hanteren, richten we ons eerst op Walt Disney World. De verwachting is dat een soortgelijk systeem ook in Parijs doorgevoerd zal worden, dus dit geeft alvast een goede indicatie.

Walt Disney World zal vanaf 11 juli 2020 de deuren van de parken en hotels gefaseerd openen. Bezoekers hebben het volgende nodig om toegang te krijgen tot een bepaald park:

Nadat je het verblijf en/of tickets hebt gelinkt, krijg je via My Disney Experience toegang tot een kalender om een reservering voor een Disney Park Pass te maken. Toegang is mogelijk voor één park per dag en verblijven en/of tickets van vrienden of familieleden kunnen gekoppeld worden zodat er voor het gehele reisgezelschap in één keer reserveringen gemaakt kunnen worden.

Reserveringen voor toegang kunnen vanaf de volgende data worden gemaakt voor aankomsten t/m 26 september 2021:

  • Vanaf 22 juni 2020 kunnen gasten met een verblijf in de Disney hotels of partner hotels inclusief toegangstickets reserveringen maken
  • Vanaf 26 juni 2020 kunnen jaarkaarthouders zonder een verblijf in de Disney hotels reserveringen maken
  • Vanaf 28 juni 2020 kunnen gasten met een los toegangsticket reserveringen maken
  • Gasten met een room only verblijf in de Disney hotels of in hotels buiten Walt Disney World kunnen hun arrangementen upgraden met toegangstickets zodat ook zij reserveringen kunnen maken

Reserveringen voor toegang kunnen in eerste instantie worden gemaakt voor één park per dag. Vanwege de beperkte capaciteit is het tijdelijk niet mogelijk om meerdere parken per dag te bezoeken. Gasten met een park hopper ticket die een bezoek willen brengen tijdens de eerste fase van de heropening krijgen het verschil in prijs terugbetaald. Disney World verwacht echter dat het later weer mogelijk wordt om meerdere parken per dag te bezoeken, maar in eerste instantie wordt deze optie niet geboden.

De My Disney Experience app zal de komende periode worden vernieuwd en uitgebreid waarbij je je smartphone kunt gebruiken voor toegang tot de hotelkamer, parken en FastPass+ wachtrijen. Hierdoor zullen de gratis MagicBands als onderdeel van een arrangement in de Disney hotels vanaf 1 januari 2021 komen te vervallen. Het aanschaffen van een MagicBand (voor gasten van de Disney hotels met korting) blijft echter mogelijk. Daarnaast kunnen bestaande MagicBands nog altijd gekoppeld worden zodat je deze kunt hergebruiken.


Nieuwe reserveringen voor Walt Disney World

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels voor aankomsten in 2021 zijn mogelijk via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheid in 2021 kunnen binnenkort (exacte datum volgt nog) worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Wanneer gaan Disneyland Paris en Walt Disney World weer open?

De heropening van Shanghai Disneyland zal als een eerste test worden gezien voor de uiteindelijke heropening van de overige Disney parken wereldwijd. Benieuwd naar de heropening van Disneyland Paris? Klik hier voor het uitgebreide artikel over de opening van het Europese resort. Benieuwd naar de heropening van Walt Disney World in Florida? Klik hier voor het uitgebreide artikel over de opening van het Amerikaanse resort.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen