Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Reserveringssysteem voor toegang tot Disneyland Paris met de Disney Park Pass
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Reserveringssysteem voor toegang tot Disneyland Paris met de Disney Park Pass
20/06/2020

Reserveringssysteem voor toegang tot Disneyland Paris met de Disney Park Pass

Alle Disney resorts wereldwijd implementeren een nieuw reserveringssysteem voor toegang tot de parken met de nieuwe Disney Park Pass. Naast een regulier toegangsbewijs is vanwege de beperkte capaciteit nu ook tijdelijk een reservering nodig om binnen te mogen. In dit artikel leggen we uit hoe dit precies in z'n werk gaat in Disneyland Paris en Walt Disney World.


Disneyland Paris

Disneyland Paris opende op 17 juni 2021 haar deuren van de parken en hotels. Tijdens de bekendmaking werd duidelijk dat bepaalde bezoekers een reservering zullen moeten maken om toegang te krijgen tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Het gaat hier alleen om bezoekers met losse tickets zonder datum en jaarkaarthouders. Gasten met een compleet arrangement in de Disney hotels (inclusief toegangstickets) hebben geen reservering nodig en krijgen gegarandeerd toegang tot beide parken.

Let op: Met een tijdelijke jaarkaart (E-voucher) kun je maximaal één dag toegang reserveren. Pas als je de voucher omwisselt voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel kunnen reserveringen voor meerdere dagen worden gemaakt.

Reserveringen zijn alleen noodzakelijk voor bezoekers met losse tickets zonder datum en jaarkaarthouders. Kinderen t/m 2 jaar en begeleiders van gasten met een beperking hoeven niet te reserveren. Een reservering kan op elk moment tot 10.00 uur (lokale tijd in Parijs) op de dag van het bezoek worden geannuleerd.

Belangrijk: Wanneer je de reservering niet van tevoren annuleert en de reservering niet gebruikt op de gereserveerde datum, wordt de toegang tot het speciale online platform geblokkeerd en/of alle andere reserveringen met hetzelfde ticket of jaarkaart voor de volgende 14 dagen geannuleerd.

Reserveer toegang tot de parken online via:


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.


Walt Disney World

Het eerste Disney resort dat met het Park Pass systeem gaat werken, is Walt Disney World. Iedere gast (met een los ticket, jaarkaart of verblijf in de Disney hotels) moet park reserveringen maken om toegang te krijgen.

Walt Disney World zal vanaf 11 juli 2020 de deuren van de parken en hotels gefaseerd openen. Reserveringen voor toegang kunnen worden gemaakt voor één park per dag, maar Park Hoppen naar een willekeurig ander park blijft mogelijk vanaf 14:00 uur. Bezoekers hebben het volgende nodig om toegang te krijgen tot een bepaald park:

Nadat je het verblijf en/of tickets hebt gelinkt, krijg je via My Disney Experience toegang tot een kalender om een reservering voor een Disney Park Pass te maken. Toegang is mogelijk voor één park per dag en verblijven en/of tickets van vrienden of familieleden kunnen gekoppeld worden zodat er voor het gehele reisgezelschap in één keer reserveringen gemaakt kunnen worden.

De My Disney Experience app zal de komende periode worden vernieuwd en uitgebreid waarbij je je smartphone kunt gebruiken voor toegang tot de hotelkamer, parken en FastPass+ wachtrijen. Hierdoor zullen de gratis MagicBands als onderdeel van een arrangement in de Disney hotels vanaf 1 januari 2021 komen te vervallen. Het aanschaffen van een MagicBand (voor gasten van de Disney hotels met korting) blijft echter mogelijk. Daarnaast kunnen bestaande MagicBands nog altijd gekoppeld worden zodat je deze kunt hergebruiken.


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen