Disneyland Paris introduceert Mobile Order: Reserveer maaltijden via je smartphone
23/03/2021
Disneyland Paris introduceert Mobile Order: Reserveer maaltijden via je smartphone

In een nieuwe update van de officiële Disneyland Paris app is een speciale 'Food Hub' toegevoegt waarmee je de actuele restaurant menu's kunt bekijken én maaltijden bij counterservice restaurants kunt bestellen via je smartphone. De functie zal eerst worden getest in één restaurant en wordt daarna verder uitgerold.


Mobile Order in Disneyland Paris

De nieuwe functie werkt hetzelfde als Mobile Order in Walt Disney World waarbij je op voorhand via je smartphone maaltijden besteld bij diverse counterservice restaurants. Op die manier hoef je niet meer in het restaurant in de rij te gaan staan en kun je de bestelling al eerder plaatsen. Via een speciaal Mobile Order loket kunnen de maaltijden vervolgens op een moment naar keuze snel afgehaald worden.


Hoe werkt het?

Open de Disneyland Paris app en tik op 'Ontdekken' om de plattegrond van Disney te bekijken. Navigeer vervolgens naar het counterservice restaurant van je keuze (in het voorbeeld hieronder Café Hyperion in Discoveryland) en tik op het 'Mobile Order' icoontje. Vervolgens kies je 'Nu bestellen', geef je aan op welk tijdstip je de maaltijden wilt afhalen en kies je vervolgens de gerechten en drankjes.

In eerste instantie zal de Mobile Order functie getest worden bij Café Hyperion en Casey's Corner in het Disneyland Park. Daarna zal het systeem verder worden uitgerold naar andere counterservice restaurants in beide parken. De mogelijkheid om op voorhand maaltijden te bestellen zal beschikbaar zijn zodra de parken weer open gaan.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen