Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris introduceert Mobile Order: Reserveer maaltijden via je smartphone
Disneyland Paris introduceert Mobile Order: Reserveer maaltijden via je smartphone
23/03/2021
Disneyland Paris introduceert Mobile Order: Reserveer maaltijden via je smartphone

In een recente update van de officiële Disneyland Paris app is een speciale 'Food Hub' toegevoegt waarmee je de actuele restaurant menu's kunt bekijken én maaltijden bij counterservice restaurants kunt bestellen via je smartphone. De functie zal eerst worden getest in diverse restaurant en wordt daarna verder uitgerold.


Mobile Order in Disneyland Paris

De nieuwe functie werkt hetzelfde als Mobile Order in Walt Disney World waarbij je op voorhand via je smartphone maaltijden besteld bij diverse counterservice restaurants. Op die manier hoef je niet meer in het restaurant in de rij te gaan staan en kun je de bestelling al eerder plaatsen. Via een speciaal Mobile Order loket kunnen de maaltijden vervolgens op een moment naar keuze snel afgehaald worden.


Hoe werkt het?

Open de Disneyland Paris app en tik op 'Ontdekken' om de plattegrond van Disney te bekijken. Navigeer vervolgens naar het counterservice restaurant van je keuze (in het voorbeeld hieronder Café Hyperion in Discoveryland) en tik op het 'Mobile Order' icoontje. Vervolgens kies je 'Nu bestellen', geef je aan op welk tijdstip je de maaltijden wilt afhalen en kies je vervolgens de gerechten en drankjes.

Het systeem zal vanaf 17 juni 2021 geleidelijk worden uitgerold naar alle counterservice restaurants in beide parken. Momenteel is de Mobile Order functie beschikbaar bij Café Hyperion, Casey's Corner, Hakuna Matata en Last Chance Café in het Disneyland Park en Restaurant En Coulisse in het Walt Disney Studios Park.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen