Openingstijden vandaag
Donderdag 19 september 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Verblijf (hotel + tickets)

Verblijf (hotel + tickets)

Een compleet arrangement in de Disney hotels bestaat uit hotelovernachting(en), vervoer van en naar de parken met monorail, bus of boot en toegangstickets tot alle parken tijdens iedere dag van je verblijf. Profiteer van onze speciale aanbiedingen en boek een goedkoop verblijf in de magie.


Ontdek de prijzen

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Belangrijk: Via DiscoverTheMagic.nl kun je ook als Nederlander of Belg profiteren van alle aanbieding (klik op 'Ontdek prijzen' hieronder).

Vervolgens vul je de periode in waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur via de zoekmachine bij 'Book Your Holiday'. Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via creditcard inclusief optie om het verschuldigde bedrag in termijnen met aanbetaling te voldoen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt. Heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of een vrijblijvende prijsopgave via alle aanbiedingen. 

Bekijk het overzicht van alle aanbiedingen en boek een magisch verblijf met voordeel in Walt Disney World:

GRATIS Disney Dining Plan + 7 dagen GRATIS + $100 giftcard + GRATIS Memory Maker
GRATIS Disney Dining Plan + 7 dagen GRATIS + $100 giftcard + GRATIS Memory Maker

Ontvang gratis Disney Dining Plan + 7 dagen gratis entree + $100 giftcard + gratis Memory Maker in Walt Disney World voor bepaalde aankomsten van 1 januari t/m 3 oktober 2020

10% korting op een verblijf + $100 giftcard + GRATIS Memory Maker
10% korting op een verblijf + $100 giftcard + GRATIS Memory Maker

Ontvang 10% korting op je verblijf + $100 giftcard + gratis Memory Maker in Walt Disney World voor bepaalde aankomsten van 4 oktober t/m 23 december 2020

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen