Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Ontbijt
Openingstijden vandaag
Zaterdag 15 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontbijt

Ontbijt

Begin je dag in Disneyland Parijs met een lekker ontbijt zodat je vol energie richting de parken kunt gaan. Er zijn diverse ontbijtmogelijkheden in de Disney hotels, de parken en Disney Village voor alle budgetten: van een all-you-can-eat buffet tot losse broodjes en van een compleet menu tot ontbijt met de Disney figuren. Met een half- of volpension maaltijdoptie ontbijt je zelfs geheel gratis.


Overzicht

Er zijn diverse soorten ontbijtopties beschikbaar. In de Disney hotels is er keuze uit het all-you-can-eat ontbijtbuffet (of ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch) inclusief onbeperkt drank of een 'ontbijt to go' optie waarbij losse producten kunnen worden gekocht die vervolgens op het vuistje gegeten kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse ontbijtmenu's verkrijgbaar bij enkele eetgelegenheden in Disney Village, in bepaalde counterservice restaurants in beide parken en is er een mogelijkheid om te genieten van een ontbijt met de Disney figuren. Bekijk alle mogelijkheden en kies de ontbijtoptie die bij je wensen past.


Ontbijt in de Disney hotels

In de Disney hotels zijn er twee mogelijkheden om te ontbijten. De meest bekende variant is het all-you-can-eat ontbijtbuffet met onbeperkt drank waarbij de 2-sterren hotels een continentaal buffet serveren en de 3-, 4- en 5-sterren hotels een uitgebreid Amerikaans buffet.

Belangrijk: Gasten van Disney's Davy Crockett Ranch krijgen een vastgesteld ontbijtpakket op basis van het aantal reisgenoten dat genuttigd kan worden in de blokhut. Gasten van Villages Nature kunnen zelf ontbijt halen bij de bakker op de promenade. Gasten die een suite of kamer op de Golden Forest Club (Disney's Sequoia Lodge), Compass Club (Disney's Newport Bay Club), Empire State Club (Disney's Hotel New York) of Castle Club (Disneyland Hotel) boeken, krijgen standaard een gratis uitgebreid ontbijtbuffet in de exclusieve Club Lounge van het hotel.

Het ontbijtbuffet of ontbijtpakket voor reguliere kamers kan eenvoudig aan een arrangement worden toegevoegd tijdens de tweede fase van de boeking. Bekijk het overzicht met prijzen voor het ontbijtbuffet per Disney hotel als je een arrangement boekt:

  • Disney's Davy Crockett Ranch: €14 (per volwassene) & €14 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel Santa Fe: €22 (per volwasssene) & €16 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel Cheyenne: €25 (per volwassene) & €18 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Sequoia Lodge: €25 (per volwassene) & €18 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Newport Bay Club: €30 (per volwassene) & €25 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disney's Hotel New York: €30 (per volwassene) & €25 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht
  • Disneyland Hotel: €45 (per volwassene) & €27 (per kind van 3 t/m 11 jaar) per nacht

De tweede variant in de Disney hotels is de 'ontbijt to go' optie. Deze service is beschikbaar bij de bar van het hotel met losse ontbijtproducten, zoals broodjes, muffins en jus d'orange vanaf €4 per item. Ideaal voor gasten die snel naar de parken willen en op die manier het ontbijt onderweg kunnen nuttigen. Gasten van Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne hebben nog een extra optie met ontbijt bij de vestigingen van Starbucks in beide hotels.


Ontbijt in de parken

Enkele counterservice restaurants in beide parken serveren speciale ontbijtmenu's. De menu's zijn van 08:30 uur (start Extra Magische Uren) tot 10:30 uur verkrijgbaar bij Market House Deli en Cable Car Bake Shop in het Disneyland Park en Restaurant en Coulisse in het Walt Disney Studios Park voor €9 per persoon, bestaande uit een croissant of broodje naar keuze, jam, warme drank naar keuze en fruitsap.

Het 'ontbijt to go' uit de Disney hotels is ook bij bovenstaande restaurants in de parken beschikbaar met losse ontbijtproducten, zoals broodjes, muffins en jus d'orange vanaf €4 per item.


Ontbijt in Disney Village

Enkele counterservice restaurants in Disney Village serveren speciale ontbijtmenu's. De menu's zijn van 07:30 uur tot 10:30 uur verkrijgbaar bij New York Deli, Earl of Sandwich, Starbucks, McDonald'sAnnette's Diner en Brasserie Rosalie vanaf €4,50. Reserveren is niet nodig. Ideaal om nog vóór de start van de Extra Magische Uren te ontbijten.


Ontbijt met de Disney figuren

Voor een extra vleugje magie reserveer je ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park. Dit ontbijt is te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €50 per volwassene en €40 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar, maar gasten van de Disney hotels krijgen voorrang met reserveren én korting als er een maaltijdoptie wordt bijgeboekt (vanaf €14 per persoon, naar gelang het type maaltijdoptie).

Naast het ontbijt met Mickey en z'n vriendjes is er ook een variant met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park. Dit ontbijt is te reserveren voor alle gasten (ook zonder verblijf in een hotel) voor €60 voor volwassenen en €40 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar, maar gasten van de Disney hotels krijgen voorrang met reserveren én korting als er een maaltijdoptie wordt bijgeboekt.

Gasten die niet in een Disney hotel verblijven kunnen pas vanaf 2 dagen vóór aankomst reserveren naar gelang beschikbaarheid. Er zijn voor beide locaties twee zittingen beschikbaar: 08:15 uur (1e zitting) en 09:45 uur (2e zitting). Klik hier voor meer informatie + video over het ontbijt met de Disney figuren.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast het ontbijt inclusief per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in bij de zoekmachine om de prijzen te bekijken of bekijk de Laagste Prijs Kalender.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen