Disneyland Paris    |    Praktische Informatie
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Praktische Informatie

Praktische Informatie

Disneyland Parijs is het grootste entertainment resort van Europa, met vele soorten accommodaties, aanbiedingen en opties om uit te kiezen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt hierdoor het gevoel krijgen door de bomen het bos niet meer te zien. DiscoverTheMagic.nl heeft alle praktische informatie voor je verzameld om een ideale reis naar Disneyland te plannen.


Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met tips van de Disney expert haal je het meeste uit je verblijf. Ontdek welke periode en verblijfsduur voor jou de meest ideale keuze is en welke accommodatie het beste bij je wensen past. Bekijk alle vervoersmogelijkheden naar het resort en maak gebruik van de Disney Express bagageservice als je reist met de trein. Maak een planning en bekijk de openingstijden van de parken en het actuele overzicht met sluitingen van attracties. Bespaar op de kosten van maaltijden ter plaatse, profiteer van de voordelige half- of volpension maaltijdformules en ontdek alle ontbijtopties. Reserveer maaltijden met de Disney figuren voor een extra vleugje magie.

Verblijf

Vervoer & Routebeschrijving

Openingstijden

Renovaties

Half- & Volpension

Maaltijden met de Disney figuren


Ter plaatse

Eenmaal gearriveerd in het resort ontdek je wanneer je de tickets ontvangt, wanneer je kunt inchecken, vanaf welke tijd je kamer gereed is en hoe je vanuit je hotel van en naar de parken kunt komen. Voor gasten met beperkingen, zoals mobiliteitsproblemen of een voedselallergie, zijn diverse oplossingen voorhanden. Bekijk daarnaast alle diensten en services in de parken, zoals de verschillende betaalmogelijkheden, restaurant menu's, restaurant reserveringen, Disney FastPass en de Shopping Service om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Plan je ideale vakantie naar Disneyland Parijs en ga goed voorbereid richting Parijs!

Aankomst

Gasten met beperkingen

Diensten & Services

Restaurant reserveringen

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen