Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Half- & Volpension
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Half- & Volpension

Half- & Volpension

Ieder arrangement in de Disney hotels is een verblijf op basis van logies. Optioneel kan het arrangement worden uitgebreid met los ontbijt of een half- of volpension maaltijdoptie (inclusief ontbijt) voor de volledige duur van het verblijf. Hiermee bespaar je tot 15% op de prijzen in de restaurants ter plaatse en zijn de maaltijden al op voorhand betaald.


Overzicht

Of je nu snelle service wilt, in een restaurant met buffet wilt eten of aan tafel bediend wilt worden, er is altijd wel een geschikt restaurant in Disneyland Parijs te vinden. Er zijn meer dan 50 restaurants in de categorieën counterservice (snelle service), buffetservice, tafelbediening en maaltijden met de Disney figuren.

De maaltijdopties zijn alleen beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels en eenvoudig aan je boeking toe te voegen. Met de half- en volpension maaltijdopties heb je geen omkijken meer naar de kosten van je maaltijden en is het ontbijtbuffet in je Disney hotel inclusief. Je hoeft enkel bepaalde restaurants op voorhand te reserveren ‘et voila’, tijd om aan tafel te gaan! Bekijk alle mogelijkheden en kies de maaltijdoptie die bij je wensen past.

Er zijn diverse soorten maaltijdopties beschikbaar. Het ontbijtbuffet in je Disney hotel is standaard niet inclusief en dient apart bijgeboekt te worden, tenzij je kiest voor halfpension of volpension (met uitzondering van Club kamers en suites waar het ontbijt altijd inclusief is). Dit is het overzicht voor aankomsten vanaf 31 maart 2022:

  • De halfpension variant omvat ontbijt + één maaltijd (3-gangen lunch of diner naar keuze) met 1 frisdrank per persoon, per geboekte nacht
  • De volpension optie omvat ontbijt + twee maaltijden (3-gangen lunch én een 3-gangen diner naar keuze) met 1 frisdrank per persoon, per geboekte nacht + één extra maaltijd (3-gangen lunch én een 3-gangen diner naar keuze) op de vertrekdag

Maaltijdopties

Er kan voor beide varianten een keuze worden gemaakt uit drie opties: Standaard, Plus en Premium (die laatste is alleen beschikbaar voor gasten van het Disneyland Hotel). Plus Extra is momenteel niet beschikbaar. Je ontvangt hiervoor maaltijdvouchers die je kunt inwisselen in door Disney gerunde restaurants met counterservice, buffetservice en/of tafelservice.

Als extraatje is bij alle maaltijdopties het ontbijt inclusief per persoon, per nacht; bestaande uit een onbeperkt ontbijtbuffet met drank in je Disney hotel (of ontbijtpakket bij Disney's Davy Crockett Ranch). Ontdek alle ontbijtmogelijkheden in Disneyland Parijs met opties in de Disney hotels, de parken en Disney Village.


Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in de buffetrestaurants of restaurants met tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand worden geboekt via de Disneyland Paris app of door de restaurant reserveringslijn te bellen. Je kunt ook ter plaatse reserveren bij het restaurant van je keuze of bij City Hall in het Disneyland Park of Studio Services in het Walt Disney Studios Park.

Restaurant reserveringen


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast het ontbijt inclusief per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in bij de zoekmachine om de prijzen te bekijken of bekijk de Laagste Prijs Kalender.


Voorwaarden

  • Half- of volpension dient geboekt te worden met een arrangement voor het gehele verblijf en voor alle personen vanaf 3 jaar.
  • Kindermenu voor kinderen van 3 t/m 11 jaar (alleen verkrijgbaar als vast menu).
  • De vouchers zullen bij aankomst in het hotel overhandigd worden.
  • De vouchers kunnen als betaalmiddel worden gebruikt in alle buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening in het Disney hotel waar je verblijft, de parken en Disney Village, voor een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of buffet en 1 frisdrank. Als het totaalbedrag de waarde van de voucher overschrijdt, dient het verschil bijbetaald te worden (zie voorwaarden in restaurants). Er wordt geen geld teruggegeven als het totaalbedrag minder bedraagt dan de waarde van de voucher. Beperkt tot 1 voucher per persoon en per maaltijd.
  • De prijs van de maaltijdvoucher is afhankelijk van de datum van consumptie van de maaltijd.
  • Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes of op bepaalde dagen.
  • Toegang tot de parken is niet inbegrepen bij half- of volpension.
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen