Openingstijden vandaag
Zaterdag 21 juli 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Half- & Volpension

Half- & Volpension

Ieder arrangement in de Disney hotels is een verblijf op basis van logies. Optioneel kan het arrangement worden uitgebreid met los ontbijt of een half- of volpension maaltijdoptie (inclusief ontbijt) voor de volledige duur van het verblijf. Hiermee bespaar je tot 15% op de prijzen in de restaurants ter plaatse en zijn de maaltijden al op voorhand betaald.


Overzicht

Er zijn diverse soorten maaltijdopties beschikbaar. Het ontbijtbuffet in je Disney hotel is niet inclusief en dient apart bijgeboekt te worden, tenzij je kiest voor halfpension of volpension. De halfpension variant omvat ontbijt + één maaltijd (3-gangen lunch of diner naar keuze) met 1 frisdrank per persoon, per geboekte nacht; de volpension optie omvat ontbijt + twee maaltijden (3-gangen lunch én een 3-gangen diner naar keuze) met 1 frisdrank per persoon, per geboekte nacht. Er kan voor beide varianten een keuze worden gemaakt uit drie opties: Standaard, Plus en Premium. Je ontvangt hiervoor maaltijdvouchers die je kunt inwisselen in geselecteerde restaurants. 

Als extraatje ontvang je bij alle maaltijdopties het ontbijt per persoon, per nacht cadeau, bestaande uit een onbeperkt ontbijtbuffet + drank in je Disney hotel.


Maaltijdopties

Of je nu snelle service wilt, in een restaurant met buffet wilt eten of aan tafel bediend wilt worden, er is altijd wel een geschikt restaurant in Disneyland Parijs te vinden. Er zijn meer dan 50 restaurants in de categorieën counterservice (snelle service), buffetservice, tafelbediening en maaltijden met de Disney figuren. De maaltijdopties zijn alleen beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels en eenvoudig aan je boeking toe te voegen. Met de half- en volpension maaltijdopties heb je geen omkijken meer naar de kosten van je maaltijden en is het ontbijtbuffet in je Disney hotel inclusief. Je hoeft enkel bepaalde restaurants op voorhand te reserveren ‘et voila’, tijd om aan tafel te gaan! Bekijk de 3 opties en kies de maaltijdoptie die bij je wensen past:

 

Standaard

Met de Standaard-optie kun je voor het diner gebruik maken van de buffetrestaurants in het Disney hotel waar je verblijft, de parken en Disney Village. Bij volpension ontvang je tevens een tweede voucher voor een lunch in één van dezelfde restaurants. Je ontvangt daarnaast het ontbijtbuffet (of pakket bij Disney's Davy Crockett Ranch) in je Disney hotel gratis.

De Standaard-optie vouchers kunnen worden gebruikt in één van de volgende restaurants: Cuck Wagon Café (Disney’s Hotel Cheyenne), La Cantina (Disney’s Hotel Santa Fe), Crockett’s Tavern (Disney’s Davy Crockett Ranch), Plaza Gardens Restaurant (Disneyland Park), Restaurant Agrabah Café (Disneyland Park), Restaurant des Stars (Walt Disney Studios Park) en La Grange (Disney Village).

 

 

Plus

Met de Plus-optie kun je voor het diner gebruik maken van de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening (vastgesteld 2- of 3-gangen menu) in het Disney hotel waar je verblijft, de parken en Disney Village; inclusief maaltijden met de Disney figuren. Bij volpension ontvang je tevens een tweede voucher voor een lunch in één van dezelfde restaurants. Je ontvangt daarnaast het ontbijtbuffet (of pakket bij Disney's Davy Crockett Ranch) in je Disney hotel gratis.

De Plus-optie vouchers kunnen worden gebruikt in één van de volgende restaurants: Alle restaurants uit de Standaard-optie, Blue Lagoon Restaurant (Disneyland Park), Silver Spur Steakhouse (Disneyland Park), Bistrot Chez Rémy (Walt Disney Studios Park), Annette’s Diner (Disney Village), Café Mickey (Disney Village), The Steakhouse (Disney Village), Manhattan Restaurant (Disney’s Hotel New York), Parkside Diner (Disney’s Hotel New York), Yacht Club (Disney’s Newport Bay Club), Cape Cod (Disney’s Newport Bay Club), Beaver Creet Tavern (Disney’s Sequoia Lodge) en Hunter’s Grill (Disney’s Sequoia Lodge).

 

 

Premium

Met de Premium-optie kun je voor het diner gebruik maken van de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening (à la carte menu) in het Disney hotel waar je verblijft, de parken en Disney Village; inclusief maaltijden met de Disney figuren. Bij volpension ontvang je tevens een tweede voucher voor een lunch in één van dezelfde restaurants. Je ontvangt daarnaast het ontbijtbuffet (of pakket bij Disney's Davy Crockett Ranch) in je Disney hotel gratis.

De Premium-optie vouchers kunnen worden gebruikt in één van de volgende restaurants: Alle restaurants uit de Standaard-optie, Alle restaurants uit de Plus-optie, Walt’s – An American Restaurant (Disneyland Park), Auberge de Cendrillon (Disneyland Park), Buffalo Bill’s Wild West Show (Disney Village), Inventions (Disneyland Hotel) en California Grill (Disneyland Hotel).

Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur via de zoekmachine bij 'Bereken je prijs'. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.

Extra voordeel: Profiteer tijdelijk van onze gratis halfpension aanbieding en ontvang tot 15% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt & diner bij een verblijf in de Disney hotels. 


Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in de buffetrestaurants of restaurants met tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand online worden doorgegeven of door de restaurant reserveringslijn te bellen. Je kunt ook ter plaatse reserveren bij het restaurant van je keuze of bij City Hall in het Disneyland Park of Studio Services in het Walt Disney Studios Park.

Restaurant reserveringen


Voorwaarden

  • Half- of volpension dient geboekt te worden met een arrangement voor het gehele verblijf en voor alle personen vanaf 3 jaar.
  • Kindermenu voor kinderen van 3 t/m 11 jaar (alleen verkrijgbaar als vast menu).
  • De vouchers zullen bij aankomst in het hotel overhandigd worden.
  • De vouchers kunnen als betaalmiddel worden gebruikt in alle buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening in het Disney hotel waar je verblijft, de parken en Disney Village (met uitzondering van de Hotel-optie), voor een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of buffet en 1 frisdrank. Als het totaalbedrag de waarde van de voucher overschrijdt, dient het verschil bijbetaald te worden (zie voorwaarden in restaurants). Er wordt geen geld teruggegeven als het totaalbedrag minder bedraagt dan de waarde van de voucher. Beperkt tot 1 voucher per persoon en per maaltijd.
  • De prijs van de maaltijdvoucher is afhankelijk van de datum van consumptie van de maaltijd.
  • Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes of op bepaalde dagen.
  • Toegang tot de parken is niet inbegrepen bij half- of volpension.
  • Indien je een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch boekt voor aankomsten t/m 28 maart 2017 met een Half- of volpension optie, dan is het ontbijt inbegrepen.
  • Indien je kiest voor de Hotel-optie kun je voor je diner enkel gebruik maken van het buffetrestaurant 
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen