Disneyland Paris    |    Vervoer & Routebeschrijving
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vervoer & Routebeschrijving

Vervoer & Routebeschrijving

Disneyland Parijs ligt 32km ten oosten van Parijs en is via diverse vervoersmogelijkheden uitstekend bereikbaar. Je kunt het resort bezoeken per auto, bus, trein, metro of vliegtuig. Bekijk de handige routebeschrijving of profiteer van onze aanbiedingen voor arrangementen met een goedkope busreis of treinreis naar de magie.


Vervoer met de auto

De meeste vrijheid heb je met vervoer per auto. Vanuit het zuiden van Nederland ben je binnen 5 uur in het hart van de magie. Het resort beschikt over diverse parkeermogelijkheden. Gasten van de Disney hotels kunnen gratis parkeren bij het hotel en van daaruit lopend of met de gratis shuttlebussen naar de parken.

Op de grote parkeerplaats naast de parken betaal je €30 per dag voor gasten zonder een arrangement in de Disney hotels of €45 per dag voor campers. Gasten van Disney’s Davy Crockett Ranch en bepaalde jaarkaarthouders kunnen hier gratis parkeren. Disneyland Parijs is bereikbaar via de A4 snelweg.

Profiteer van onze aanbiedingen en boek een voordelig arrangement in de Disney hotels met eigen vervoer. Gasten met een arrangement parkeren gratis op de parkeerplaats van de Disney hotels en de parken. Ontdek onze voordelige arrangementen met de auto voor een goedkoop verblijf in de magie.


Routebeschrijving

Vanuit de A1 richting Parijs neem je op ongeveer 25km vóór Parijs, ter hoogte van vliegveld Charles de Gaulle, de afslag naar de A104 richting ‘Marne-La-Vallée’. Van hieruit volg je de witte Mickey borden met ‘Disneyland Paris’ naar het resort. Eenmaal op de A4, neem je de afslag ‘Parcs Disney/Bailly-Romainvilliers’ (nummer 14) voor de parken, de Disney hotels en de meeste partner hotels. Voor Disney’s Davy Crockett Ranch neem je de afslag ‘Provins/Serris’ (nummer 13) en voor Hotel l’Elysée Val d’Europe en Adagio Marne-La-Vallée Val d’Europe meen je de afslag ‘Val d’Europe’ (nummer 12.1).


Vervoer met de trein

Reis comfortabel in 4 uur naar het hart van de magie per hogesnelheidstrein (vanaf €35 per persoon). Vertrek vanaf verschillende stations in Nederland of België naar Brussel-Zuid voor de directe TGV of de directe Thalys vanuit Amsterdam (via Schiphol en Rotterdam) naar Disneyland. Op het station van Disneyland is tevens de Disney Express bagageservice beschikbaar. Bekijk de prijzen van alle voordelige treinverbindingen naar Marne-La-Vallée Chessy (het station van Disneyland Paris):

Vervoer met de trein is tevens toe te voegen aan je arrangement in de Disney hotels of de partner hotels tijdens de tweede fase van je boeking. Het gaat hier om vervoer met de Thalys naar 'Garde du Nord' in Parijs en vervolgens de RER (metro) naar Disneyland. Vanaf 2022 gaat Thalys ook diverse keren per week vanuit Amsterdam (via Rotterdam, Brussel-Zuid en Airport Charles de Gaulle) direct naar Disneyland (station Marne-La-Vallée Chessy). Ontdek onze voordelige arrangementen met de trein voor een goedkoop verblijf in de magie.

Arrangementen met de trein

Met de TGV reis je via Brussel-Zuid rechtstreeks naar Disneyland Parijs (station ‘Marne-La-Vallée Chessy’). Met de Thalys reis je rechtstreeks naar Parijs (station ‘Gare du Nord’) en vervolgens met de RER in 40 minuten naar Disneyland Parijs. Bij aankomst op station ‘Gare du Nord’ neem je de RER-B naar station ‘Châtelet Les Halles’. Hier stap je vervolgens over op de rechtstreekse metro naar Disneyland Parijs (RER-A naar station ‘Marne-La-Vallée Chessy’). Bekijk de plattegrond van de RER naar Disney.

Disneyland Parijs biedt verder een unieke bagage service & check-in voor gasten die per trein arriveren. Via de Disney Express balie op de bovenste etage van het station kun je je bagage afgeven, inchecken in je hotel en met de toegangstickets direct de parken in.

Disney Express


Vervoer met de bus

Diverse touroperators bieden georganiseerde busreizen aan met luxe touringcars naar Disneyland Parijs. Vanuit het zuiden van Nederland ben je in ongeveer 6 uur in het hart van de magie. Door heel Nederland en België zijn er diverse opstapplaatsen. 

Er zijn diverse opties mogelijk, zoals een dagtocht inclusief entree (vanaf €149 per persoon), een voordelige lijndienst van en naar Disneyland Parijs zonder entree (vanaf €110 per persoon), een dagelijkse lijndienst van en naar Parijs (vanaf €19 per persoon) of complete meerdaagse arrangementen inclusief toegangstickets in diverse hotels rondom Disney met busvervoer (vanaf €378).


Vervoer met het vliegtuig

Vlieg per lijndienst in nog geen uur van Amsterdam of Brussel naar de vliegvelden Charles de Gaulle (CDG) of Orly (ORY). Op het vliegveld zijn shuttlebussen van Magical Shuttle beschikbaar die je vervolgens naar Disneyland brengen. Deze service is tevens beschikbaar als je weer naar het vliegveld moet en kan op voorhand gereserveerd worden of je kunt, naar gelang beschikbaarheid, ter plekke instappen.

Klik hieronder op 'Bereken je prijs' en vul de periode en luchthaven in van waaruit je wilt vertrekken en ontdek de actuele prijzen van alle vliegmaatschappijen voor vluchten naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle (CDG) of Aéroport de Paris-Orly (ORY).

Bij aankomst op het vliegveld Charles de Gaulle neem je bij Terminal 2F de shuttlebus van Magical Shuttle naar Disneyland Parijs. Deze transfer is iedere 45 tot 60 minuten beschikbaar met een lijndienst tussen de luchthavens en het resort. De bus stopt bij alle Disney hotels (met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch) en het busstation tegenover het treinstation, waar ook de gratis shuttlebussen naar de partner hotels vertrekken.

De shuttlebusservice van Magical Shuttle kost €24 per volwassene (€11 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar; gratis voor kinderen tot 3 jaar) en is beschikbaar bij arrangementen in de Disney hotels en partner hotels. Je kunt deze service eenvoudig toevoegen tijdens de tweede fase van je boeking. Optioneel kun je vanuit Charles de Gaulle ook de directe TGV naar Disney nemen (station ‘Marne-La-Vallée Chessy’) die je in 15 minuten naar de magie brengt.


Aanbiedingen

Maak een keuze en bekijk onze aanbiedingen met alle goedkope vervoersmogelijkheden naar Disney:

Treinreis met de TGV of Thalys

Treinreis met de TGV of Thalys

Reis comfortabel met de hogesnelheidstreinen van TGV of Thalys naar Disneyland Parijs via Brussel of Parijs (Gare du Nord). Vertrek vanaf elk station in Nederland of België. Meer informatie

Vanaf €35
Vanaf €35
Busvervoer van en naar Disneyland Paris

Busvervoer van en naar Disneyland Paris

Boek vervoer met de bus rechtstreeks naar Disneyland Parijs voor een verblijf van meerdere dagen. De bus stopt bij vrijwel alle Disney hotels en partner hotels. Meer informatie

Vanaf €110
Vanaf €110
Dagtocht met de bus inclusief entree

Dagtocht met de bus inclusief entree

Boek een dagtocht met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree voor één park naar keuze. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Nederland en België. Meer informatie

Vanaf €149
Vanaf €149
Arrangementen met de bus inclusief entree

Arrangementen met de bus inclusief entree

Boek een meerdaags arrangement met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Nederland en België. Meer informatie

Vanaf €378
Vanaf €378
Busvervoer van en naar Parijs

Busvervoer van en naar Parijs

Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs. Iedere dag een lijndienst tussen diverse Nederlandse & Belgische steden en Parijs. Bepaal zelf wanneer je vertrekt en wanneer je terugkeert. Meer informatie

Vanaf €19
Vanaf €19
Disneyland Paris Express (vervoer vanuit Parijs)

Disneyland Paris Express (vervoer vanuit Parijs)

Bezoek Disneyland in één dag met vervoer per shuttle van en naar het centrum van Parijs. Let op: Toegang tot de parken is niet inbegrepen. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Parijs. Meer informatie

Vanaf €53
Vanaf €53
Shuttlebus tussen luchthavens en Disneyland Paris

Shuttlebus tussen luchthavens en Disneyland Paris

Boek vervoer van de luchthavens van Parijs (Charles de Gaulle of Orly) naar de hotels van Disneyland Paris met de shuttlebus van Magical Shuttle. Meer informatie

Vanaf €24
Vanaf €24
Vliegreis naar Parijs (Charles de Gaulle of Orly)

Vliegreis naar Parijs (Charles de Gaulle of Orly)

Boek een voordelige vlucht naar de luchthavens van Parijs (Charles de Gaulle of Orly). Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie

Vanaf €109
Vanaf €109
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen