Walt Disney World    |    Praktische Informatie
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Praktische Informatie

Praktische Informatie

Walt Disney World is het grootste entertainment resort ter wereld, met vele soorten accommodaties, aanbiedingen en opties om uit te kiezen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt hierdoor het gevoel krijgen door de bomen het bos niet meer te zien. DiscoverTheMagic.nl heeft alle praktische informatie voor je verzameld om een ideale reis naar Disney World te plannen.


Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met tips van de Disney expert haal je het meeste uit je verblijf. Ontdek welke periode en verblijfsduur voor jou de meest ideale keuze is en welke accommodatie het beste bij je wensen past. Bekijk de vervoersmogelijkheden naar het resort en maak gebruik van Disney's Magical Express vanuit de luchthaven Orlando International Airport. Maak een planning en bekijk de openingstijden van de parken en het actuele overzicht met sluitingen van attracties. Bespaar op de kosten van maaltijden ter plaatse en profiteer van de voordelige Disney Dining Plan maaltijdformules. Reserveer maaltijden met de Disney figuren voor een extra vleugje magie.

Verblijf

Vervoer & Routebeschrijving

Openingstijden

Renovaties

Disney Dining Plan

Maaltijden met de Disney figuren


Ter plaatse

Eenmaal gearriveerd in het resort ontdek je wanneer je kunt inchecken, vanaf welke tijd je kamer gereed is en hoe je vanuit je hotel van en naar de parken kunt komen. Voor gasten met beperkingen zijn diverse oplossingen voorhanden. Bekijk daarnaast alle diensten en services in de parken, zoals de verschillende betaalmogelijkheden, restaurant reserveringen, Disney FastPass+ en de Shopping Service om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Plan je ideale vakantie naar Walt Disney World en ga goed voorbereid richting Florida!

Aankomst

Gasten met beperkingen

Diensten & Services

Restaurant reserveringen

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen