Walt Disney World    |    Praktische Informatie   |   Openingstijden
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Openingstijden

Openingstijden

De parken van Walt Disney World zijn 365 dagen per jaar geopend. De poorten van alle parken worden een half uur vóór de officiële opening geopend, waardoor je de mogelijkheid krijgt om alvast enkele winkels en restaurants te bezoeken. De openingstijden worden meestal enkele maanden op voorhand bekend gemaakt en in de kalender gepubliceerd.


Renovaties

Naast de openingstijden, worden ook de data met renovaties van attracties & restaurants in alle parken bekend gemaakt en per dag getoond in onderstaande kalender. Hier kun je tevens per dag zien of er een speciale aanbieding beschikbaar is. Bekijk de complete lijst met renovaties van attracties & restaurants in ons overzicht.

Renovaties


Extra Magische Uren

Gasten van de Disney hotels krijgen op bepaalde dagen meer tijd in de parken tijdens de Extra Magische Uren en profiteren van exclusieve ontmoetingen met de Disney figuren en korte wachttijden bij enkele populaire attracties. Bekijk welke attracties geopend zijn tijdens deze uren.

Extra magische uren

Er ging helaas iets mis met het inladen van de gegevens. Probeer opnieuw.
loading...

Legenda

Pictogrammen
Openingstijden parken
Extra Magische Uren
Gesloten Attracties en Restaurants

Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen